Nem lehetne megváltoztatni, vagy mérsékelni a kereskedelmi TV-k által közvetített amerikai idiótizmust, ebbe tartzó erőszak, erkölcstelenség, butító, primítiv akciófilmek mennyiségét? /nem nyugdíjas korű vagyok/
A rendszerváltás óta,ezt követően szinte csak ezek,a butító,érték nélküli,tizedrangú szinészekkel játszatott akcófilmek vannak műsoron,melyekkel szabályosam meghülyitik a magyar fiatalokat!De talán még az ertelmesebb emberek sem kivételek ez alol,melyek ösztönzik,a vandalizmust,bűnőzest,stb.
Egy olyan irányzat folyik a médiaban,hogy ezekkel a filmekkel,műsrokkal,magukhoz vonják a nézőket!Magukhoz vonja a magyar-természetesen a többi ország nézőit is!
Kénytelenek vagyunk végignézni egy ,a még történelemmel sem rendelkező,buta nepcsoport produkciójait,egy olyanét,ahol a lakosság 1/4 úgy tudja,hogy a Nap kering a Föld körül,vaggy 50%százalék azt sem tudja megmondani,hogy mi is az a molekula?!
Azon is csodálkozom,hogy ezeket a műsorokat a bemomdok,úgy jelentik be,mint a lotto ötöst!
Régen az orosz filmek barbarizmusát voltunk kénytelenek elviselni,most meg ezt!
Csak az üzlet számít,a kultúrát nem veszik figyelembe,vagy aszerkesztő műsorvezetők szellemi igénye egy bizonyos szinten megállt,vagy minket magyarkat teljesen el akarnak butítani?
Párisi átszállással szoktam hazajönni egy afrikai országból.Az egyik alkalommal szállodában kellet aluni,lekéstem a csatlakozást.A szobában este próbálgattam a csatonákat.a legtöbb francis nyelvű volt,sajnos ezt a nyelvet nem beszélem.
A recepción szóvá tettem,miér nincs több,más nyevű csatorna,most figyelj a válszra!:"Uram,ha valaki velünk akar kommuniálni tanulja meg a nyelvünket"!Valami igaza talán lehetett,de ha Te Franciarszág nagyvárosaiban sétálsz,először francia nyelven olvashatod a feliratokat,utánna esetleg!más nyelven!
A francia Tv-ben ,százalékos arányban adják a külföldi műsorokat,filmeket,nem úgy mint itt.
Én szivesen néznék ha ráerek akár francia,akár olyasz,vagy egyéb gyártásuakat,de azok nincsenek.Felváltva mindegyik csatorna az amerikai idítizmust közvetíti,többek között David Carusso főszereplésével!Meg a többi,ami jön!
Most a franciákat hoztam föl,azt a népet,akik már akkor történelmet írtak,mikor nálunk a honfoglalás kezdődött,de lehetett volna mással is példálózni.
Akkor hozzuk fel a történelmet.
Az USA 200 év alatt mennyit tudott fejlődni és mi mennyit tudtunk fejlődni 1000 év alatt?
Olyan meg nincs, hogy amerikai kultúra. Ott sok kultúra keveredése van. Tehát ami eljön hozzánk az innen ment oda.
OLVASNI SZOKTÁL!
Igen szoktam bár közel sem annyit mint régen,mert nincs idő rá.Nagyon szeretek,szerettem olvasni,szeretem a magyar es külföldi irodalmat,különösen a franciat,oroszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!