Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenki jól jár? Mi van...

Mindenki jól jár? Mi van azokkal akik 290E alatt keresnek?

Figyelt kérdés

Ugye azt mondta OV, hogy mindenki mindenki jól fog járni.

Akkor miéért is akarják 2-3ezer forinttal emelni a minimálbért? Megmondták, azért, hogy senki se kapjon kevesebbet az új adórendszer miatt. De akkor is rosszul járnak, hisz a banki meg a boltoknak kiszabott adót ezek át fogják és át is hárítják az emberekre. Megmondták.

Így végül a kormány úgy állítja be magát, hogy nem az embereket szorítja meg. De közvetetten igen.

Tehát az emelés bőven el fog menni ezekre. Akkor mégis mínuszban lesznek.

A szakértők kiszámolták, hogy akinek nincs gyereke és 291E forint alatt keres annak mínusza lesz.

Komolyan az emberek meddig hisznek a Fidesznek. Ilyen szarul, hogy lehet hazudni?

Közben Orbán jövőre nettó 450E-vel kap többet.

2010. nov. 15. 19:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Három melós kb 182ezer forintot visz haza. És szerintem ebben az országban nem csak három melós van. Orbánnak adhatna mind egy pofont, mire a sor végére érne, lerepedne a feje.
2010. nov. 15. 20:37
 12/26 anonim ***** válasza:
95%

A házon kívül című műsoron én is kiakadtam. Évi 60 ezerrel keresek majd kevesebbet, de jól járok, mert nem kell sok időt töltenem az adóbevallással. igaz, eddig sem szenvedtem vele, mert

a) fel lehetett kérni az APEH-ot, hogy készítsék el

b) a cégek általában meg szokták csinálni a dolgozóiknak, még ha nem is kötelező

c) az adóbevallás elkészítéséhez szükséges papír alapján az ABEV program segítségével percek alatt elkészíthető.

De érezzem magam szerencsésnek... (még ha adnék egy könyvelőnek 10 ezer forintot, akkor is 50 ezerrel jobban járnék)

2010. nov. 15. 20:49
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó nem értelek abban mi a jó ha évi 60 ezerrel kevesebbet keresel , hát én biztos ki akadnák ezen, nyomjuk csak a politikusokat azzal a 60 ezerrel jobban így van hagy építsenek még egy házat :)
2010. nov. 15. 20:53
 14/26 A kérdező kommentje:
Szerintem irónia volt.
2010. nov. 15. 20:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, irónia akart lenni... Persze, hogy ki vagyok akadva. Nem elég, hogy kevesebbet keresek majd, de még az árak is nőni fognak, mert a válságadót és bankadót természetes mi fizetjük majd. Ráadásul januártól gondolom megint nőnek majd az energiaárak is. Szép új világ. A gazdag még gazdagabb lesz, a szegény meg még szegényebb. Én átlagnak tartottam magam eddig, de úgy érzem, hogy ahelyett, hogy jól járnék, inkább csúszok lefelé. Pedig nem is minimálbérért dolgozok.
2010. nov. 15. 21:07
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Értem utolsó és elnézést a kellemetlenségért , félre értettem irományodat.
2010. nov. 15. 21:47
 17/26 doboszoli ***** válasza:
93%

Drágáim, ne legyetek már ilyen földhözragadtak.

Népünk Bölcs Vezére(Allah nyújtsa hosszúra az ...orrát)

hosszútávra tervez.

Nem értitek? Húsz évre, vagy még többre.

Az, hogy én, most élem az életem(ezt az egyet, mert nem hiszek a reinkarnációban),most jár egyetemre a gyerekem, most nem tudom fizetni a rezsimet, most szűnik meg a munkahelyem, ki a f@szt érdekel? Önző vagyok? Lehet.

2010. nov. 16. 05:57
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Az egykulcsos igazságtalan adót (gazdag ugyanannyit fizet, mint a szegény, nuku közteherviselés) az MSZP és főleg a szadesz erőltette úgy 4-5 éve, akkor a narancsbrancs még ellenkezett, most meg hirtelen bevezette. Szégyen! Egyedül egy parlamenti párt ellenezte mindig is ezt a kisemberkifosztást: a Jobbik.
2010. nov. 27. 13:41
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van azokkal akik 290E alatt keresnek?"

Őket jól megadóztatják, hogy "mindenki" jól járjon.

2010. nov. 27. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szépen elvesztik az emberek házukat,kocsijukat,és a reményüket,hogy lesz ez még jobb valaha.Szépen lassan éhen halunk majd.De lehet,hogy lesz pár ember aki megunja és csinál egy jó kis forradalmat.Én benne lenék.
2010. nov. 27. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!