Mindenki jól jár? Mi van azokkal akik 290E alatt keresnek?
Ugye azt mondta OV, hogy mindenki mindenki jól fog járni.
Akkor miéért is akarják 2-3ezer forinttal emelni a minimálbért? Megmondták, azért, hogy senki se kapjon kevesebbet az új adórendszer miatt. De akkor is rosszul járnak, hisz a banki meg a boltoknak kiszabott adót ezek át fogják és át is hárítják az emberekre. Megmondták.
Így végül a kormány úgy állítja be magát, hogy nem az embereket szorítja meg. De közvetetten igen.
Tehát az emelés bőven el fog menni ezekre. Akkor mégis mínuszban lesznek.
A szakértők kiszámolták, hogy akinek nincs gyereke és 291E forint alatt keres annak mínusza lesz.
Komolyan az emberek meddig hisznek a Fidesznek. Ilyen szarul, hogy lehet hazudni?
Közben Orbán jövőre nettó 450E-vel kap többet.
A házon kívül című műsoron én is kiakadtam. Évi 60 ezerrel keresek majd kevesebbet, de jól járok, mert nem kell sok időt töltenem az adóbevallással. igaz, eddig sem szenvedtem vele, mert
a) fel lehetett kérni az APEH-ot, hogy készítsék el
b) a cégek általában meg szokták csinálni a dolgozóiknak, még ha nem is kötelező
c) az adóbevallás elkészítéséhez szükséges papír alapján az ABEV program segítségével percek alatt elkészíthető.
De érezzem magam szerencsésnek... (még ha adnék egy könyvelőnek 10 ezer forintot, akkor is 50 ezerrel jobban járnék)
Drágáim, ne legyetek már ilyen földhözragadtak.
Népünk Bölcs Vezére(Allah nyújtsa hosszúra az ...orrát)
hosszútávra tervez.
Nem értitek? Húsz évre, vagy még többre.
Az, hogy én, most élem az életem(ezt az egyet, mert nem hiszek a reinkarnációban),most jár egyetemre a gyerekem, most nem tudom fizetni a rezsimet, most szűnik meg a munkahelyem, ki a f@szt érdekel? Önző vagyok? Lehet.
"Mi van azokkal akik 290E alatt keresnek?"
Őket jól megadóztatják, hogy "mindenki" jól járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!