Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenki jól jár? Mi van...

Mindenki jól jár? Mi van azokkal akik 290E alatt keresnek?

Figyelt kérdés

Ugye azt mondta OV, hogy mindenki mindenki jól fog járni.

Akkor miéért is akarják 2-3ezer forinttal emelni a minimálbért? Megmondták, azért, hogy senki se kapjon kevesebbet az új adórendszer miatt. De akkor is rosszul járnak, hisz a banki meg a boltoknak kiszabott adót ezek át fogják és át is hárítják az emberekre. Megmondták.

Így végül a kormány úgy állítja be magát, hogy nem az embereket szorítja meg. De közvetetten igen.

Tehát az emelés bőven el fog menni ezekre. Akkor mégis mínuszban lesznek.

A szakértők kiszámolták, hogy akinek nincs gyereke és 291E forint alatt keres annak mínusza lesz.

Komolyan az emberek meddig hisznek a Fidesznek. Ilyen szarul, hogy lehet hazudni?

Közben Orbán jövőre nettó 450E-vel kap többet.

2010. nov. 15. 19:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Én nem járok jobban az biztos. Nem tartozom a felső tízezerbe.
2010. nov. 15. 20:05
 2/26 anonim ***** válasza:
55%
Lúzerekkel, nyuggerekkel nem foglalkozunk. Ez itt most a jómódú, agresszív, feltörekvő sikeremberek kormánya. A magunkfajtáké. A többiek meg így jártak. Majd 3 év múlva nyomunk nekik valami újabb szép dumát. Ez a politika. Nem?
2010. nov. 15. 20:08
 3/26 anonim válasza:
97%
290ezer forintnál kevesebbet havonta???? rengetegen!!!
2010. nov. 15. 20:16
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagy Anna a npokban azt mondta,hogy az is jól jár,aki párezer Ft-tal kevesebbet visz haza,mert egyszerűbb lesz az adóbevallást elkészíteni neki is. (Akinek a cége készíti a bevallást az még időt sem nyer.)

Orbán mai beszéde:

Az egykulcsos adó igazságos,mert mindenki egyformán fizet adót,és érdemes lesz több pénzt keresni.

Csak szerintem nem mindegy,hogy 100.000.-ből 16.000.- fizet valaki,vagy félmillából 80.000.- Ft-ot.

Ösztönzi a gyermekvállalást,mert igénybeveheti a kedvezményt.

Mi ösztönzi a 100.000.-et kereső. Akárhány gyereke van,akkor is csal 16.000.- Ft kedvezményt vehet igénybe, a másik pedig 80.000.-et.

Azt pedig végképp nem értem,hogy a gazdagok személyi jövedelem emelkedése hogyan szünteti meg a feketegazdaságot,és hogyan teremt új munkahelyeket?

Igaz, Orbán hülyeségeit csak a hívei értik.

2010. nov. 15. 20:21
 5/26 anonim ***** válasza:
82%
Mi ez felet keresünk de nem hivatalosan :( szóval minket nem érint ezek a adó előnyök, amúgy meg orbán szerintem egy csicska!! És hogy mért? Azért mert a gazdagoknak segít a szegények meg le vannak szarva. Csak a felső 20 % kedvez az országban a többi meg maradjon csöves. Én ezért is a MSZP-re szavaztam, mivel hát igaz hogy már nem a legjobb párt de legalább mindenkinek a részét nézték egy kicsit. És hát Gyurcsány Ferenc a gazdagokat támadta meg azzal hogy az ingatlan adót a 35 millió forintos házakra nyomta rá stb. A fidesz meg egy gyökerekből össze álló emberek, akik a szegényeket támadják meg és az alkotmányt változtasák az alkotmány bíroság beleegyezése nélkül. Orbán Viktor apja Multi milliárdos, Magyarországon az összes bánya a ő kezükben van , nagy befolyással rendelkező család ez, emlékszem pár éve egy lakotelepi lakásból szerénykedet az 5 gyerekével hogy ők itt élnek egy 3 szovás több lakásban, na persze én meg most jöttem le a szélvédöről , szégyelje a mocskos pofáját, hogy a szegény réteget meg le szarja, a nyugdíj modosításról nem is beszélve.
2010. nov. 15. 20:23
 6/26 A kérdező kommentje:

Igazából az egy kulcsa egyet értek.

Miért kell a jobban keresőt büntetni?

Itt most nem a jobban keresőek a hibásak. Nekik is annyi % kellene fizetni mint mindenkinek.

Hanem az a baj, hogy a rosszabban keresőek rosszul járnak.

2010. nov. 15. 20:26
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Vikirály mindig a szegényeket nyuzta, mert ök nem mernek reklamálni semmiért. örulnek hogy van munkahelyük.mi az a 290000 forint?nálunk 3 melos nemkeres ennyit összesen.netto 75-76ezertől lehet még rosszabb is.
2010. nov. 15. 20:28
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

nem

ráb@sznak

de unom már Orbán meg az egész hóbelebancot! -.-

2010. nov. 15. 20:30
 9/26 anonim ***** válasza:
92%

"Nagy Anna a npokban azt mondta,hogy az is jól jár,aki párezer Ft-tal kevesebbet visz haza,mert egyszerűbb lesz az adóbevallást elkészíteni neki is."

Időm mint a tenger, évek óta az adóbevallásom elkészítése volt a fő szórakozásom. Most még ezt is elveszik?

2010. nov. 15. 20:33
 10/26 anonim ***** válasza:
91%
Na erre mit mondjon egy olyan család, ahol négyen élnek egy minimálbérből?
2010. nov. 15. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!