Kell nekünk második kamara?
Orbánéknak a jelek szerint kell. És ha kell, akkor lesz is. Az Orbán által kinevezendő csókosokból (civilek, egyházak stb.) álló kamara a választott országgyűlés kiiktatására, és az örökös hatalmon maradásuk biztosítására lehet jó. Vagy mi másra?
Hosszú választ író vagyok.
Te alapból gyűlölöd Orbánt és elítéled minden lépését.
Én sem szeretem és sokszor a demokrácia határának szélén táncol vagy már át is lépi.
Ettől függetlenül nem látom ennyire lefutottnak a dolgot.
A második kamarába sok helyen szintén az emberek választanak vagy legalábbis részben ők.
Nagyon sok variáns lehetséges.
Én azért tartom jónak mert nem minden függ négy éven keresztül egy adott pillanat politikai helyzetétől.
Orbán hatalmi törekvései tényleg elég aggasztók, de azért nem annyira mint te gondolod.
Persze annak idején Gyurcsány is illetve mögötte az MSZP-SZDSZ is kétségbeejtő volt.
A terror, az elnyomás, a hazugságra alapuló kormányzás, stb...
Nem hiszem, hogy annál rosszabb jön, de ismétlem nagyon sok mindennel én sem értek egyet azzal amit most csinál a Fidesz.
Egyébként a Jobbik programjából is sok minden van amit szintén nem pártolok. Az LMP-vel ugyanez a helyzet.
Többi párt pedig nincs.
(A Fideszen nyilván a Fidesz-KDNP-t értem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!