Ki mit tud erről a 40 éves feminás nyugdíjról?
Figyelt kérdés
Szóval.
Apám barátnője közszolga és állítólag elolvasta, hogy milyen szabályozások lesznek érvényesek erre a kedvezményes nyugdíjra, hogy a nők 40 év munka után nyugdíjba mehessenek.
Állítólag ebben az esetben az iskolát nem számítják bele, és a háztartásbeli viszont is max 8 évig számítják. (tehát gondolom a gyes meg a többi, neki van 3 gyereke, kb 10 évet töltött otthon összesen)
Valaki tud ezzel kapcs valamit? Csak kíváncsiságból. Ha ez tényleg így lesz, akkor elég sokan hoppon maradnak.
2010. nov. 15. 10:44
11/11 anonim válasza:
Gondoltam, megint szívatás folyik: 14 éves korom óta dolgozom 2009 dec-ig 40 évem "LENNE", de kikaptak belőle sok mindent, így kiszámoltak 38 év 124 napot, ja egy évet lenyúltak (elszámolták), ezért fellebbeznem kellett. Most még van a 2010-2011 év, de ápolásin voltam (ill.n.szabi), férjem meghalt a cég ahol 40 évet lenyomtam nem vett vissza. Itt rohadok 40 éves munkaviszonnyal és semmi jövedelmem nincs, a nyugdíj meg szép álom... Beszámolják az ápolásit nem tudja valaki (a jogszabályokat rohadtul nincs kedvem végig olvasni, már beleuntam). Én is próbáltam számolni, hány nő mehet nyugdíjba mikor a 25-26 ezret említették? Na szóval röhej, Jó lenne egy statisztika hányan tudtak elmenni a 40 évvel???!!! A járulék meg hagy szóljon kell nekik a lóvé nagyon-nagyon! Rohadtul etetnek bennünket, de meddig???? Nem nyugdíjba akarunk menni, de ha 50 felett nem kellünk sehová? Azt mondják mama mit akar.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!