Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a híd foglaló...

Egyetértesz a híd foglaló tüntetőkkel?

Figyelt kérdés
ápr. 2. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Tartózkodom
51 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
74%
A hídfoglalókkal igen.
ápr. 2. 19:26
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Igen.
ápr. 2. 19:29
 3/22 anonim ***** válasza:
58%
Igen, koszonom hogy helyettem is kimennek.
ápr. 2. 19:45
 4/22 anonim ***** válasza:
51%
Elsőre kicsit morogtam, amiért pont előttem zárták le az utat, de utána belegondoltam, hogy tök jól teszik. Legszívesebben én is mentem volna, de mivel semmi időm nem volt így kimaradt. Következőn tuti ott leszek.
ápr. 2. 19:53
 5/22 anonim ***** válasza:
81%

Egyetértek azzal, hogy 1-2 alkalommal kimennek és megmutatják, hogy mennyien vannak és képesek akár 4 hidat egyszerre is lezárni. Azt azonban túlzásnak tartanám, ha most minden kedden este ezt csinálnák.

A közlekedés akadályozása miatt a budapesti közhangulat is ellenük fordulhat (amit a Fidesz biztosan kihasználna), valamint a tüntetők is belefáradnának és egyre kevesebben lennének. Ráadásul a rendőrség és a jogalkotók (Orbánék) is felkészülnének arra, hogy máskor megakadályozzák ezeket.

Énszerintem most várni kéne júniusig. Akkor, a pride tervezett időpontjában kéne alakítani valami nagyot.

Közben folyamatosan lehetne FB-on felhívni a figyelmet a kormány újabb disznóságaira, tehát a figyelmet fenn kéne tartani.

A másik variáció, ha azzal a szándékkal mennek ki, hogy addig nem távoznak, amíg le nem mond a kormány. Ebből biztosan összecsapás lenne, amit csak akkor lenne esélyük megnyerni, ha fel lennének fegyverezve és egyáltalán: harcra kész emberek lennének. A mai magyar népesség nem ilyen. Most nem tudnánk újabb '56-ot kirobbantani.

Viszont békés tüntetésekkel biztosan nem tudják a kormány döntését megváltoztatni.

ápr. 2. 19:54
 6/22 anonim ***** válasza:
10%
Igen. Mert ezek az óvodások észre sem veszik, hogy a Fidesz malmárta hajtják a vizet. Nem véletlen, eközben hogy a messiásotok csendesen meghúzódik a kussban
ápr. 2. 19:55
 7/22 anonim ***** válasza:
20%

Ez az óellenzék kétségbeesett próbálkozása arra, hogy életben maradjon.

Nem fog sikerülni :)

CSAK A TISZA. Senki más.

ápr. 2. 19:57
 8/22 anonim ***** válasza:
8%
Nem. A pride roppant káros a társadalom mentális egészségére nézve. A gyermekekre is igen káros. Kitalált genderizmust erőszakolnak a társadalomra
ápr. 2. 20:00
 9/22 anonim ***** válasza:
62%
Addig kéne lezárva tartani a hidakat amíg a kormány vissza nem takarodik Moszkvába ahonnan küldték öket.
ápr. 2. 20:00
 10/22 anonim ***** válasza:
72%

"A pride roppant káros a társadalom mentális egészségére nézve. A gyermekekre is igen káros. Kitalált genderizmust erőszakolnak a társadalomra"

Miért káros???

Eddig a kutyát sem érdekelte és nem zavarta, most kell nektek ezen hisztizni, ahogy a Fidesznek jut most eszébe 15 év után?

Bohócok vagytok!

ápr. 2. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!