Elhiszi még valaki ebben az országban, hogy tegnap terheléses támadás érte az időpont foglaló honlapot?
2021. máj. 1. 07:54
1/21 anonim válasza:
Persze pont akkor amikor a nagyobb híroldalak lehozták reggel, hogy lehwt regizni parizerre.
2/21 anonim válasza:
Piszok sokan akartak egyidőben regisztrálni, ez persze okozott megterhelést.
3/21 anonim válasza:
Dehogyis.
3-nál több ember már terheléses támadás.
A ner haverok kilopták még a scripteket is.
4/21 anonim válasza:
Amikor nyolckor hallottam, hogy összeomlott, már írtam, hogy ez lesz a duma.
Könyvelő vagyok, rendszeresen nem online számla, kaü. Akkor is mindig ezzel jönnek. Volt rá példa, hogy leírták, hogy megtámadtuk, ezért ők korlátozzák az elérhetőségét 😂
5/21 anonim válasza:
Ha az terheléses támadás, hogy sok felhasználó rendeltetésszerűen használja az oldalt, akkor biztosan :D Dolgoztam a közszférában fejlesztőként, és ott még a sima tesztelés sem divat, csak Marika néni megnyomkodja párszor az oldalt. A terheléses tesztről ott azt sem tudják, micsoda.
6/21 anonim válasza:
Pár nyugger elhiszi. Egy alultervezett rendszerre szabadítottak rá félmillió embert ŐK.
7/21 anonim válasza:
Rosszindulatúak vagytok. Természetes DDOS volt, na :)
8/21 anonim válasza:
Mindig ez a duma ,ha a 3134413135 milliárdból elkészített weboldal 10 user után összefossa magát
9/21 anonim válasza:
Van 2-2,5 millió ember, aki elhiszi. Ha megnézed az elmúlt három országgyűlési választás adatait, láthatod.
10/21 anonim válasza:
Erre még a fideszesek sem tudnak nagyon mit mondani, csak lepontozni jönnek be ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!