Magyarországnak, melyik jelentene pozitivabb jövőképet a jelenlegi ismereteink alapján? Kilépni az európai közösségből, csatlakozni az újszovjet rendszerhez, vagy változtatni a politikánkon és megpróbálni Európában maradni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:21
11/13 anonim 

válasza:

Tehát, szerinted az EU-ba bele kell simulni és csak egyfajta vélemény, álláspont létezhet?
Ez eléggé egy lightos Szovjetuniónak tűnik.A központnak, ott annyi számított,hogy komcsi legyen az állampárt.De, a fokozat nem érdekelte.Lehetett lazán, mint Magyarországon vagy keményen, mint Romániában.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem, én szerintem, nem lesz mibe belesimulnunk és teljesen mindegy, hogy mi lesz a véleményünk, mert nem lesz, kinek elmondani.
Konkrétan úgy néz ki, hogy az EU át fog alakulni és minket ki fognak hagyni belőle.
Nem tudom, hogy sikerül-e megérteni, hogy én szerintem az EU mai formájában meg fog szűnni, igy tagok sem fogunk maradni.
tegnapelőtt 09:59
13/13 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!