Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Majka új videó klipje hűen...

Majka új videó klipje hűen tükrözi a mai Magyarország jelenlegi helyzetét?

Figyelt kérdés

-Csak annyit kellett kiáltani a hatalomért, hogy „Ruszkik haza!

-Nagyobbak lettünk, mint egy gyülekezet, csak szidnom kellett a melegeket

-a romák jól jönnek ha jön a célegyes

-Közbeszerzés kiszervezve, huligánok pipa

-mélytorkú titkárnők

https://www.youtube.com/watch?v=f2iQfEcO39A

ma 10:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%

Majka új videoklipje Majkát tükrözi meg azokat akiknek tetszik, így téged.

Az ország marhára nem ilyen, csak az a mély pontja ahol te vagy és ahonnan a világot látod.

ma 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Tökéletes ábrázolás. Eddig nem voltam oda Majkáért, de most nagyot nőtt a szememben. Főleg azután, hogy a Curtis ilyen látens Fideszes lett.
ma 10:38
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

Várható volt, mikor átment az RTL-hez, hogy az új gazdái szerint fog kommunikálni. Mindig is annak a dumáját lökte, aki többet fizetett.

Vicces, amikor valaki úgy szidja az országot, hogy közben 150-200 millákat keres évente, és 2-3 millákat elpókerezget havonta. Viszont pénzen észt nem lehet venni. Ugyanaz a VV-s kis ózdi suttyó maradt, mint aki volt, aki pénzért megalázott bárkit. Nagy pofája van, de amikor odaállt elé valaki, hogy na most mond, akkor remegett a keze és a szája széle.

ma 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Hatalmas klipp lett! Orbán takarodj!
ma 10:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Miniszterelnök úr! Vége ban!
ma 10:48
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Majkán nehéz eligazodni. A riportjaiból a derül ki, hogy a magyar átlagnál liberálisabb beállítottságú, mint a művészek általában. Mert a művészetet nem lehet másképpen csinálni, mivel szabadság nélkül nem lenne az. Bár számos példát láttunk rá, hogy ezt a szabadságvágyat készséggel feladják egyes művészek, remélhetőleg azért maradnak még elvhűek. Talán Majka az. Ez egyértelmű odaszúrás a részéről. De ha őt is megpróbálják ellehetetleníteni, vagy úgymond kilóra megvenni, mint mindenkit, aki első blikkre nem akar betagozódni a rendszerbe, nem tudom mit fog tenni.
ma 10:49
 7/13 anonim ***** válasza:
24%
Számomra furcsa, hogy valaki eddig nem szerette Majkát, majd most emiatt megszereti, vagy fordítva. :D A politikai ideológiát nem lehet ízléshez kötni. :) Akik a politikai nézetek szerint válogatják ki, hogy mi tetszik vagy mi nem tetszik nekik, szánalmas emberek.
ma 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Pl. imádom Dörner György és Alföldi Róbertet is, mint szinkronhangot. Pedig az egyik Fideszes, a másik liberális. Míg van olyan Fideszes és liberális művész is, akit meg nem szeretek.
ma 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8 Soha nem értettem aki összekeveri a színészt a szereppel amit eljátszott és azt hiszi mert egy filmben agysebészt játszott akkor már ért a gyógyításhoz vagy mert volt elnök is egy filmben akkor már hallgatni kell a politikai véleményére. A színész az színész. Ha jó színész, jó művész akkor mindegy milyen ember a hétköznapokban, ezt, a művészetét el kell ismerni és lehet szeretni. Aztán, hogy egyébként milyen ember és mit gondol az már az ő dolga.

Én is nagyon szeretem Alföldinek a hangját szinkronhangként, de már a művészetét rendezőként nagyon nem. Abban már a saját személyisége látszik meg. De ettől még szimplán csak nem megyek el megnézni egy darabját és nem fogom leköpködni a véleményét csak mert ő mondta valamiről vagy valakiről. Ahogy fordítva is, attól mert Vidnyászky rendezését meg szeretem, még nem fogom minden szavát isteníteni - vagy az említett Dörner Györgynél is nem azért kedvelem a hangját, az előadásait, mert politikailag hasonló véleményen vagyunk, hanem azért amit csinál, amilyen. Mellesleg a véleménye hasonlít az enyémhez. De nem a kedvéért gondolom én is hasonlóan a dolgokat.

ma 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:

7: Azzal egyetértek, hogy alapvetően nem aszerint tehetséges, vagy tehetségtelen valaki, hogy melyik oldalra áll. A rajongást nem tudom értelmezni, mert nem vagyok rajongója senkinek, ettől függetlenül képes vagyok érzékelni a tehetséget, vagy a lelkesedést.

De bizonyos esetekben maguk a művészek váltanak oldalt aszerint, hogy melyik a jövedelmezőbb, melyik adja a több lehetőséget. Ha lenne egy igazi kormányváltás, ezek a művészek idővel megint oldalt váltanának, ha az kedvezőbb lehetőségeket adna.

Ebben a kontextusban már az is értelmezhető, ha valaki megutálja, vagy jobban elfogadja, vagy akár megkedveli az adott művészt attól függően, hogy az hová áll és miket művel.

ma 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!