Hogyan éli meg egy átlag magyar a jelenlegi gazdasági helyzetet?
Figyelt kérdés
Értem itt egy átlag tanulóra, egy átlag dolgózóra, nem feltétlenül a fővárosban.2022. dec. 9. 23:39
1/27 anonim válasza:
Átlag dolgozó vagyok, és a legnagyobb bajom az élelmiszer árnövekedés.
Tudom, hogy mi okozza ezt, és elszomorít, hogy külpolitikai téren erre nem lesz még megoldás egy darabig. Az a probléma, hogy akiknek ezt meg kéne oldani, azok az ideológia miatt nem látnak tovább az orruknál.
A másik nagy gondom, hogy ezen az oldalon ordas hazugságokat olvasok nap mint nap arról, hogy mi okozta ezt a helyzetet.
3/27 A kérdező kommentje:
Mi okozza valójában?
2022. dec. 9. 23:46
4/27 anonim válasza:
átlagos vagyok, már spórolni sem nagyon tudok
6/27 anonim válasza:
Sajnos nehezen. Nekem már áruba kellett bocsátanom a testem. 68F
7/27 anonim válasza:
B+! Sz-r van a palacsintában!!!
8/27 anonim válasza:
Átlag dolgozó nő vagyok, 28 éves, egyedülálló gimnáziumi tanár. Nettó 207 ezret keresek pótlékokkal együtt, megélni is alig bírok. H tovább emelkednek az árak, választanom kell, hogy nem eszem, de lesz fedél a fejem felett, vagy kiköltözöm az albérletből egy hajléktalanszállóra, de legalább lesz mit ennem.
10/27 anonim válasza:
Az átlag magyar? Úgy, hogy gyurcsánysorosbrüsszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!