Úgy tűnik, mégis van kiábrándult fideszes?
tegnapelőtt 11:30
A kérdező szavazást indított:
Van ilyen
Nincs ilyen
13 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

Persze hogy van, valamennyien minden pártból átmentnek másikba a 250000 mondjuk rohadtul nem sok. amúgy meg a szerintem több van mert az új fideszt látják benne
2/14 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem sok 250 ezer? Hát szerintem eléggé kapkodnak érte a Fidesznél, mármint hogy megállítsák az elvándorlást. Magyar Péter pedig már a harmadik országjárásán tölti meg a tereket, a Fidesz eközben rendezni sem mer hasonlót.
tegnapelőtt 11:48
3/14 A kérdező kommentje:
Egyébként jöhet az "új Fidesz" felőlem, amennyiben az mentes a pedofilsimogató, országrabló, hazaáruló elemektől, ami kb. a teljes Fideszes kukázását jelenti. Ennyi erővel viszont minden új párt "új Fidesz".
tegnapelőtt 11:51
4/14 anonim 

válasza:

3.
Az új fidesz a régi fidesz összes hátrányával fog majd rendelkezni ne aggódj
5/14 anonim 

válasza:

Közvéleménykutatásban mindenki azt mond, amit hallani akarnak. Aztán majd szavaz, ahogy ő maga jónak látja. Utána meg jön a műsor, hogy jaj nem is értem hogy történhetett.
6/14 anonim 

válasza:

Már több mint negyed millió de hamarosan eléjük a fél milliót is és még akkor se lesz megállás. Árad a Tisza!
7/14 anonim 

válasza:

Egyre többen vannak és számuk napról-napra nő.
9/14 anonim 

válasza:

Magyar Péter sorra nyeri a közvéleménykutatásokat
10/14 anonim 

válasza:

Biztos van, de nem sok, nekem ez a 250 ezet sem hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!