Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy liberális ember alapból...

Egy liberális ember alapból nem is szeretheti a hazáját?

Figyelt kérdés
Állítólag belőlük hiányzik a hazaszeretet.
ma 06:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
57%
#20 Ehhez képest éppen a liberálisok küzdenek a szólás- és sajtószabadság minél kiterjedtebb korlátozásáért, és ők akarják betiltani a velük egyet nem értő szerveződéseket.
ma 08:33
 22/29 anonim ***** válasza:
54%

A liberalizmus a legalapabb jogot veszi el a magyaroktól, európaiaktól.

-Ez pedig a saját népként való definiálás és az országhoz való önrendelkezési jog.

ma 08:41
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező akiket te liberálisoknak gondolsz, azok mind dogmás kultúr-balosok, nem liberálisok, noha annak hazudják magukat. De egy igazi liberális igen is szeretheti a hazáját.
ma 08:57
 24/29 anonim ***** válasza:
#21 akkor orbánék most újra liberálisok?
ma 09:06
 25/29 anonim ***** válasza:
25%
#24 Ők mindig is liberálisok voltak, bár a te gazdáid még inkább diktatúrapártiak.
ma 09:18
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
#25 ehhez képest a csúti sertés azt mondta, hogy a liberális nem más, mint diplomás kommunista.
ma 09:22
 27/29 anonim ***** válasza:
40%
#26 Orbán nagyon jókat tud mondani. Vele "csak" annyi a baj, hogy a tettei éppen ellenkező értékrendről árulkodnak, mint a szavai.
ma 09:26
 28/29 anonim ***** válasza:
76%

Liberális vagyok. Elsősorban ember vagyok, és csak másodsorban magyar. Szeretem a magyar nyelvet, kultúrát, de nem érzem magam felsőbbrendűnek csak azért, mert magyar vagyok.

Magyarnak lenni nem érdem, nem kiváltság, hanem adottság. Ha választani kell az emberszeretet, és hazaszeretet között, akkor én az előbbit választom. Nem vagyok soviniszta, kirekesztő. Humanista vagyok.

Bárcsak egyenlőek lennénk, függetlenül attól, hogy más nyelveket beszélúnk.

ma 09:44
 29/29 anonim ***** válasza:
60%
28# Ha pedig választani kell a szabadság és a nemzet(ieskedés) között, akkor én a szabadságot választom. Nem mindenki magyar, aki döngeti a mellét, miközben a himnuszt ordítja el síró szemekkel..
ma 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!