Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy liberális ember alapból...

Egy liberális ember alapból nem is szeretheti a hazáját?

Figyelt kérdés
Állítólag belőlük hiányzik a hazaszeretet.
ma 06:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%

Én liberális vagyok és a halpaprikást nem szeretem csak, meg a gombát.

Sosem értettem, hogy jön ki az izfaktorban, hogy halra paprikát tesz az ember.

ma 06:05
 2/29 anonim ***** válasza:
54%
Akkor miért az illibsi konzervatívok szeretnek csavarogni a világban? India? USA? Moszkva? Peking? Foci vb? Bajnokok libája?
ma 06:18
 3/29 anonim ***** válasza:
26%

A liberálisok szerint alapból nem létezik olyan, hogy "haza", mert szerintük csak valamiféle jobber ízű elavult valami.

Számukra csak papírok meg állampolgárságok vannak. Ha Romániában születtél akkor román vagy és pont, hiába magyar az anyanyelved. Viszont afrikai menekült vagy de magyar papírokat kaptál, akkor a szemükben ugyanúgy echte magyar vagy mint bárki más.

ma 06:22
 4/29 A kérdező kommentje:
Néha mi is szeretünk kimozdulni. De ide hozzánk ne jöjjön senki!
ma 06:22
 5/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem csak a liberálisok szeretik a hazájukat. Ők nem akarják eladni az országot a haveroknak.
ma 06:26
 6/29 anonim ***** válasza:
31%

Ez változó. Ha külhoni magyar vagy, vagy esetleg filippínó vendégmunkás akkor valóban nem szabad idejönniük a liberálisok szerint, mert az SZDSZ-t idézve 23 millió sáska módjára pusztítják le az országot. Míg ha papírok nélküli illegális afrikai/közel-keleti migráns akkor viszont elemi kötelességünk mindenkit azonnal beengedni.

ma 06:27
 7/29 anonim ***** válasza:
30%
És az miért baj?
ma 06:40
 8/29 anonim ***** válasza:
56%

Inkább úgy mondanám, hogy rangsorolunk. Nem a hazát helyezzük az első helyre az éltünkben, hanem mondjuk a humanizmust és azt követően jön a haza.

Persze világos, hogy ez téged ugyan annyira nem érdekel, mint bármilyen magyarázat, ami a világnézeteddel nem egyezik.

ma 06:41
 9/29 anonim ***** válasza:
42%
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a 3as versenyző, hova járhatott gondolatovasó tanfolyamra, mert én is szeretnék ilyen skilleket kapni.
ma 06:42
 10/29 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretem a hazámat, valszeg jobban is, mint a Fideszes birka, mert én szeretném, hogy ez az ország jobb legyen
ma 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!