Miért lenne akkora probléma,hogy LMBTQI szervezetek tagjai felvilágosításokat tartanának az iskolákban?
Igazából, erre igen nagy szükség lenne.
A pedagógusok, finoman szólva sincsenek képben a dolgokkal, kb a 70-es évek szintjén vannak a szexualitást tekintve.A védőnők meg megint a múltban vannak.
Az LMBTQI szervezetek tagjai sokkal jobban tisztában vannak a szexualitással, könnyebben át tudnák adni a tudást, tapasztalatot a gyerekeknek.Körülbelül 13 éves kortól szükség lenne már erre, legalább évente egyszer.
Egyrészt, a tanárok válláról levennék ezt a terhet.A diákok sokkal naprakészebb infókat kapnának.Továbbá tippekkel is ellátnák őket a szexualitásuk megélésében, pl:segédanyagok használata,védekezés...stb.Ebbe most nem mennék bele részletesebben.
Legjobb lenne ha az LMBTQI civilszervezetek felosztanák az ország iskoláit egymás között,hogy ki mikor, hova megy.
Pár év alatt ellehetne jutni egy sokkal szabadabb közgondolkodáshoz, ami mindenkinek jót tenne.

"Az LMBTQI stb. aktivisták nem szakemberek"
Látom a szelektív olvasás nagyon megy, de akkor leírom mégegyszer, hogy ilyen előadásokra általában nem "aktivistákat", hanem érintetteket szokás meghívni. A szexuális orientáció pedig a tudomány jelenlegi állása szerint nem valamiféle ideológia vagy szervezet amibe toborozni lehet, hanem egy genetikai rendellenesség. Nem fertőz, nem lehet eltanulni. Ha te egy hétig csak a homoszexualitásról hallgatnál előadást, akkor sem változna meg a szexuális irányultságod, elhiheted.

30-as: szülőként én nem járulok hozzá ahhoz, hogy az én gyerekemet az iskolában egy ilyen LMBTQI-s befolyásolja és igenis legyen már jogom ahhoz, hogy nem engedek be minden szemetet a gyerek lelkivilágába!
A törvény pedig rossz és a pedofilokat védi!
Sürgősen meg kellene emelni a beleegyezési korhatárt és szigorúan büntetni azt a nagykorút, aki kiskorúval szexel!

"Nem aktivisták kellenek, hanem szexuálpszichológusok."
Egyetértek!
Javaslom Dr. Bagdy Emőkét is meghívni, aki szerint a homoszxualitás deviancia - legalább szakértőtől hallhatnák a gyerekek az igazságot. :)

#33 Ne haragudj, de milyen jogon akarsz beleszólni az én gyerekem szexuális életébe, ha a sajátod esetében meg arra is fenntartod a jogot, hogy meghatározd, kivel beszélhet vagy kit hallgathat meg? Miért érzed úgy, hogy a saját gyermeked esetében másnak nincs joga elmondani neki valamit, de neked jogod van beleszólni minden gyermek szexuális életébe?
Ahogy te fenntartod a jogot hogy a gyermeked otthon ülhessen a szobájában amíg a társai egy előadást hallgatnak meg, úgy én is fenntartom a jogot, hogy azzal szexelhessen akivel akar. Ha nem akarod hogy más beleszóljon a gyermeked nevelésébe, te se szólj bele máséba!

35: normális szülő nem fogja kidobni a gyerekét azért, mert meleg vagy leszbi vagy akármi!
De mindenkinek jobb, ha a magánéletét nem teregeti ki az iskolai vagy munkahelyi közösségbe, mert az magánügy !

36-os: én a magam nevében írtam, ne szóljál bele!
A saját gyerekedet olyan deviánsnak neveled, amilyennek csak akarod!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!