Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha külfőldi gonosz multik...

Ha külfőldi gonosz multik direkt drágitják az árakat akkor magyar áruház láncok árai miért drágulnak?

Figyelt kérdés
Coop, Cba miért dragul?
tegnap 15:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

"A példád pedig teljesen rossz, mivel a kiskereskedelem és az autógyártás két külön műfaj. Mi akadályozza meg a CBAt, hogy a multikhoz hasonlóan működjön? 30 év nem volt elég eltanulni a dolgokat?"

péládul minden CBA üzlet egyedileg működik, franchise rendszerben, miközben a multik minden egyes tevékenységüket központilag hatalmas üzemméret mellett szervezik

mondom én hogy obszcén amilyen ostobák vagytok

tegnap 16:02
 12/13 anonim ***** válasza:

"péládul minden CBA üzlet egyedileg működik, franchise rendszerben"

Amiről köztudott, hogy soha nem fog tudni hatékonyan és versenyképesen működni a kiskereskedelemben és ezt már tudtuk 30 éve is. Ismerem a CBA üzletmenetét és szerkezeti felépítését, mivel évekig munkakapcsolatban voltam velük.

Hidd el én tudom miért szarok és versenyképtelenek ;)

tegnap 16:07
 13/13 anonim ***** válasza:
a kérdés egyébként arra vonatkozik, hogy a multik miért nem hajlandóak versenyezni, ha már azt sikeresen tisztáztuk, hogy a SPAR az nem egy piacon versenyez a CBA-val
tegnap 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!