Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026 lesz az utolsó szabad...

2026 lesz az utolsó szabad választás?

Figyelt kérdés

Puzsér mondta az Apuban, de másoktól is hallom (pl. Mi ez az ország), hogy 2026 jó eséllyel a legutolsó szabad választás lesz, utána kb. egy Fehéroroszország-szerű berendezkedés jöhet, ahol többé nem számít, hogy mi a többség véleménye. Ehhez minden világpolitikai folyamat kedvez, jelenleg Kína, Trump, Oroszország mint Orbán szövetségesei.

És mivel Orbán eléggé a nyakán érzi a kést, én simán elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg fel fogja számolni ezt a félig látszat, de azért még mindig szabadnak nevezhető demokráciát, ami jelenleg van. És 2026-ban is győz, akkor végleg oroszpárti, keleti önkényuralmi rendszer jön.

Fidesz trollok kedvéért: nem vagyok lipsi se gyurcsányt nem akarom vissza, csak egy normális, szabad, európai életszínvonalú országban szeretnék élni, ahol nem a kivándorláson kell agyalnom 24 évesen.

tegnap 14:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
Igen. Hajrá FIDESZ.
tegnap 14:43
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen! Utolsó esélyünk egy élhető békés országhoz. Áradjon a TISZA!
tegnap 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

hogy többé nem számít? és ugyan eddig mit számított ezeknek, hogy 15 éve 2/3-al nyer a fidesz? hogy a mi hazánknak is van még 5%-a a parlamentben?

15 éve úgy kívánja egy mesterségesen felfújt médialufival sarkoba szorítani a kormányt, hogy lényeges dolgokban az ország nem szélsőbaloldali

tudjátok mi a legnagyobb probléma, hogy a szélsőbaloldal "legnagyobb" problémája a korrupció?

hogy akkor korrupciómentes alternatívát kellene felmutatni :)

a szélsőbaloldalról :)))

tegnap 14:48
 4/16 A kérdező kommentje:

3; Nekem személy szerinte nem akorrupció a legnagyobb problémám, bár tény, hogy akinek nem probléma, hogy Mészáros nevén már 1 billió ft-nyi közpénz van, az nyilván nem normális.

Nekem azzal van bajom, hogy 15 év alatt itt lehetett volna egy európai életszínvonalat csinálni a brutális mennyiségű ide érkező eus pénzből. Ebből az ígéretből az lett, hogy EU legszegényebb országa.

És ezt a bizonyítványt szokás szerint csak a hozzád hasonló szmájlizó, gyűlölködő, buta fideszesek szokták tudni "megmagyarázni".

tegnap 14:54
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

"még mindig szabadnak nevezhető demokrácia"

ez??

tegnap 14:54
 6/16 anonim ***** válasza:
14%

"3; Nekem személy szerinte nem akorrupció a legnagyobb problémám, bár tény, hogy akinek nem probléma, hogy Mészáros nevén már 1 billió ft-nyi közpénz van, az nyilván nem normális."

szánalmas prolihergelés

amikor a strabag számlájára vándololt a pénz az miért nem volt közpénz szerintetek?

mert arról nem írt a forbes?

ennyire hülye az összes tiszás

tegnap 15:04
 7/16 anonim ***** válasza:
17%

"Nekem azzal van bajom, hogy 15 év alatt itt lehetett volna egy európai életszínvonalat csinálni a brutális mennyiségű ide érkező eus pénzből. Ebből az ígéretből az lett, hogy EU legszegényebb országa."

Azt akarod mondani, hogy a csehek azért nem élnek "európai életszínvonalon", mert mészáros ott is ellopott mindent.

A pocakodból kilopta azt az 1 billió forint értékű burgonyát?

Bocs ki ígért neked cukrászdát bécsben? Orbán?

Románok, lengyelek, szlovákok miért nem élnek "európai életszínvonalon? JA, a lölő ellopta ott is nyilván. És a varsói ingatlanárak is a CSOK miatt magasak. Aha!

tegnap 15:06
 8/16 A kérdező kommentje:
7: A csehek jobban élnek nálunk a lengyelek meg főleg. Pedig lengyelek azonos életszínvonalról indultak anno mint mi. Mi lettünk a legszegényebb, ők meg az egyik vezető állam. Ennyi, ahogy dajcstomi mondaná. De te dagonyázz boldogan a mocsokban.
tegnap 15:17
 9/16 anonim ***** válasza:
22%

igen, csak a legyeleknél nem volt bokros csomag meg nem volt két gyurcsány és egy bajnai kormány :)

egyébként sem homogén legyelország, a belarusz ukrán határ mentén koldusszegény az ország

és nem azt mondtam, hogy jobban élnek-e nálunk a csehek, hanem azt kérdeztem, hogy európai színvonalon élnek-e a románok és ha nem, akkor az lölőnek köszönhető-e? :)

tegnap 15:20
 10/16 A kérdező kommentje:
9: de ez annyira szánalmas, hogy 15 éve van a csapatod hatalmon, de te még mindig a 15 évvel ezelőtti dolgokra mutogatsz és azzal mentegeted őket 😂 hogy ennyire buta legyen valaki na arra tényleg születni kell. Nem is beszélgetek veled mert neked nincs szellemi szinted
tegnap 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!