Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar nép végre fellázadt...

A magyar nép végre fellázadt 2024-ben a korrupt Fidesz-baloldal uralma ellen?

Figyelt kérdés

2010-ig full kommunista országvesztés volt. Jött az áljobber korrupt Fidesz. 14-ben a komcsik kikaptak. 18-ban összefogtak a balosok, kikaptak, 22-ben erős, egységes összefogás kapott ki.

De 24-ben MP, a messiás fellázadt belülről, pár hónap alatt túlnőtt az egész korrupt Fideszen, mert nemzeti, magyar, értelmes, tisztességes szándékai vannak, erős, jó szónok, politikai zseni. 2026-ra végre egy tiszta, nemzeti, tisztességes, magyar párt nyer?

tegnap 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Nekem már mindegy, csak Orbán takarodjon.
tegnap 11:19
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem egészen: inkább úgymondom a magyar nép fellázadt hogy miért csak a fidesz lop és most már engedjenek mást is oda lopni!
tegnap 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Hajrá Magyar Péter hajrá FIDESZ.
tegnap 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Lesz itt sírás 2026-ban, meg álfenyegetőzés, hogy költözöm külföldre, mert a Fidesz megint 2/3-al nyert.
tegnap 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Hogy ki nyer jövőre, azt meglátjuk...a Fidesz és a Tisza kb. fej-fej mellett állhat, nem véletlenül hajt a Fidesz a Mi Hazánkos szavazóbázisra, hisz most minden % kell neki a Tisza ellen. Valamint most indul a Fideszes pénz osztogatás is SZJA, nyugdíj ÁFA mentesség és még csak év eleje van..A fidesz a legnagyobb pénzszórást a választás előtt 2022-ben 3-4 hónapjában lőtte le, és a választók egy részére akár mennyire nem tetszik, bizony a pénz hat.

Egyéni véleményem, lehet nem vele egyet érteni, meg lehet rosszul is gondolom, de 2014-ben, 2018-ban, 2022-ben az "ó ellenzék" azért nem tudott győzni, mert a választások előtt fél évvel a tetves székeken marakodtak egymással, meg hogy ki utálja jobban a másikat, minden választás előtt fél évvel ez ment...csoda, ha sokan kiröhögték meg legyintettek ezekre? Szerintem nem... és szerintem a Fidesz ha nem is minden régi pártot, de az MSZP-t, LMP-t szinte biztosan megvette magának és azért fizetett nekik, hogy gáncsolják az ellenzéket, ahogy csak tudják, de ez az én elméletem.

tegnap 11:24
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Csak a FIDESZ!!!!
tegnap 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Semmiféle lázadás nem volt.
tegnap 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Kétségeim vannak efelől a fej-fej melletti eredményről. A Tiszára azok szavaznak, akik eddig az Összefosásra szavaztak. Nem lett több szavazójuk, a bizonytalanok és a nem szavazók pedig bár vannak annyian, hogy megfordítsák az eredményt, de azért ahhoz brutál mozgósítás kellene. Szerintem a részvétel ~60% körül várható, ez alapján pedig a Fidesz simán behúzza, még ha a 2/3 nem is jön össze. Kb. 1 millióval több szavazójuk van, mint a Tiszának.
tegnap 11:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Lázadást én sem láttam. Volt pár tüntetés, átcsoportosították az ellenzéki szavazókat.
tegnap 11:34
 10/10 jpeacefuler ***** válasza:

"nemzeti, magyar, értelmes, tisztességes szándékai vannak, erős, jó szónok, politikai zseni"

A "magyar"-ral, meg az "értelmes"-sel még egyet lehet érteni, merthogy nyilván magyar állampolgár, meg diplomás ember, tehát nyilván értelmes, nem hülyegyerek. A többi jellemzőt elég erős túlzásnak gondolom, sőt viccesnek.

tegnap 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!