A magyar nép végre fellázadt 2024-ben a korrupt Fidesz-baloldal uralma ellen?
2010-ig full kommunista országvesztés volt. Jött az áljobber korrupt Fidesz. 14-ben a komcsik kikaptak. 18-ban összefogtak a balosok, kikaptak, 22-ben erős, egységes összefogás kapott ki.
De 24-ben MP, a messiás fellázadt belülről, pár hónap alatt túlnőtt az egész korrupt Fideszen, mert nemzeti, magyar, értelmes, tisztességes szándékai vannak, erős, jó szónok, politikai zseni. 2026-ra végre egy tiszta, nemzeti, tisztességes, magyar párt nyer?

Hogy ki nyer jövőre, azt meglátjuk...a Fidesz és a Tisza kb. fej-fej mellett állhat, nem véletlenül hajt a Fidesz a Mi Hazánkos szavazóbázisra, hisz most minden % kell neki a Tisza ellen. Valamint most indul a Fideszes pénz osztogatás is SZJA, nyugdíj ÁFA mentesség és még csak év eleje van..A fidesz a legnagyobb pénzszórást a választás előtt 2022-ben 3-4 hónapjában lőtte le, és a választók egy részére akár mennyire nem tetszik, bizony a pénz hat.
Egyéni véleményem, lehet nem vele egyet érteni, meg lehet rosszul is gondolom, de 2014-ben, 2018-ban, 2022-ben az "ó ellenzék" azért nem tudott győzni, mert a választások előtt fél évvel a tetves székeken marakodtak egymással, meg hogy ki utálja jobban a másikat, minden választás előtt fél évvel ez ment...csoda, ha sokan kiröhögték meg legyintettek ezekre? Szerintem nem... és szerintem a Fidesz ha nem is minden régi pártot, de az MSZP-t, LMP-t szinte biztosan megvette magának és azért fizetett nekik, hogy gáncsolják az ellenzéket, ahogy csak tudják, de ez az én elméletem.

"nemzeti, magyar, értelmes, tisztességes szándékai vannak, erős, jó szónok, politikai zseni"
A "magyar"-ral, meg az "értelmes"-sel még egyet lehet érteni, merthogy nyilván magyar állampolgár, meg diplomás ember, tehát nyilván értelmes, nem hülyegyerek. A többi jellemzőt elég erős túlzásnak gondolom, sőt viccesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!