Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan még nem jöttek rá, hogy...

Sokan még nem jöttek rá, hogy itt nem a Pride betiltásáról van szó, hanem a Fidesz olyan mértékben reszket, hogy az alapvető gyülekezési jogot tiltaná be?

Figyelt kérdés

Én ezt tudom ebből leszűrni. Orbánt nem az zavarja, hogy pár órára lezárják Budapest belvárosát, hanem Magyar Péter. Néztem a tegnapi tüntetéseket is. Az 50 ezer lakosú Béléscsaba főterén szerintem simán lehettek tegnap vagy tízezren, ha nem többen a felvételek alapján. Nyilván, a kormánysajtó mélyen hallgat. De tudják, ha ez így megy tovább, Magyar Péter meg napi szinten 3-4 helyen fellép, az egy akkora változasi hullámot indít be a vidéken, ami elhozza majd a Fidesz bukását. Mi pedig ezen dolgozunk.

Áradjon a Tisza! ❤️🤍💚

tegnap 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem inkább az van, hogy az USA mintájára elkezdenek erővel fellépni a meleg, woke, stb szervezetek ellen. Én ebben nem látom a Tisza vonalat.
tegnap 11:13
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Egyáltalán nem, hanem a szexualitással foglalkozó provokatív felvonulást vinnék csak zárt térbe.
tegnap 11:14
 3/11 A kérdező kommentje:
Jó, majd meglátjuk :)
tegnap 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

Sokan még nem jöttek rá, hogy itt nem a Pride betiltásáról van szó, hanem a Fidesz szokás szerint lökött egy gumicsontot amin ti most hónapokig fogtok rágódni?

Amit Trump papa eljátszott Kanadával és Grönlanddal azt játssza, most Orbán a Pridedal.

tegnap 11:17
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

A gyülekezési jog felszámolását sajnos az "óellenzék", a független értelmiség, és a pride szervezői is nem csak támogatták, hanem követelték, és egyesek gyilkosnak nevezték, aki kiállt mellette.

2020-ban, a COVID okán.

És valószínűleg a többség ma is azt gondolja, hogy ez így volt helyes.

tegnap 11:17
 6/11 A kérdező kommentje:
4) én meleg vagyok, meg érdekel is a Pride, de tudom hogy nem ez van a háttérben.
tegnap 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Hajrá Magyar Péter hajrá TISZA hajrá homokosok.
tegnap 11:26
 8/11 A kérdező kommentje:
5) Covid idején Pride sem volt, s akkor nem volt ebből gond. De nyilván kell ehhez is intelligencia, hogy valaki felfogja, egy világnárvány esetén nem biztos hogy jó, ha sok ember van egy helyen.
tegnap 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:

8

Nos, ez Amrikiában, a BLM tüntetêsek idején nem számított.

[link]

tegnap 19:40
 10/11 jpeacefuler ***** válasza:

"Mi pedig ezen dolgozunk"?

Orbán szavaival élve: Ne bajlódjatok vele! 😂

tegnap 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!