Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes lehet-e vajon, -még...

Érdemes lehet-e vajon, -még most időben-, elhagyni végleg a Kelet-Európai térséget (Magyarországot) a kedvezőtlen politikai/nemzetközi folyamatok miatt ?

Figyelt kérdés
ma 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
Én már külföldön vagyok és, csak azt tudom tanácsolni, látva azt, ami otthon történik, hogy mindenki, akinek van lehetősége, addig menjen el, amig lehet.
ma 07:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert a híreket olvasva akár még a NATO / EU tagság elhagyása is szóba jöhet az érkező hírek alapján. Figyelve a mostani "orbáni" politikát, -szándékosan kisbetüvel-, egy totális és teljes visszarendeződés veszi kezdetét ami sok jót nem hozthat egy 50 éve egyedül álló ember számára..
ma 07:06
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, látva azt, hogy a magyar kormány, hogy kommunikál és politizáls a saját szövetségeseivel és látva azt, hogy kommunikál azokkal, akik nem szövetségesük, hogy kommunikálnak a szövetségesek a magyar kormányról, én nem vennék rá mérget, hogy ez a fajta szövetségi rendszer az évtized végén, még fent fog állni, legalábbis, Magyarország nem lesz benne, ilyen politikával.

Nem lesz kormányváltás, mert a rendszer nem teszi lehetővé, nem lesz politikai változás, mert a rendszer már beállt erre az útra, nem lesz változás. Aki változást akar, addig menjen, amig lehet és tud, mert az ország magárahagyta.

ma 07:10
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Milyen hírekben olvasol NATO vagy EU elhagyásról?
ma 07:26
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Soha nem voltunk ilyen kedvező külpolitikai helyzetben.
ma 07:36
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Ember, ki beszélt neked Nato meg Eu elhagyásról?
ma 07:37
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
6, például Békés Márton ember.
ma 07:37
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
5, igen, egyet értek. Sosem voltunk ilyen kedvező külpolitikai helyzetben ahhoz, hogy egy új Belaruszt csináljon a kormány az országból.
ma 07:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Tételezze fel, mindenki, aki olvassa ezt, és nem is várom el, hogy válaszoljon, csak tegye fel magának a kérdést és magában válaszoljon rá, ha ez a kapcsolat, Magyarország és a szövetségesei (EU, NATO) közt, egy házasság lenne, abban a formában, ahogy, most működik, tanácsolná-e bárki is, hogy folytassák ezt a kapcsolatot és ne válljanak el?
ma 08:04
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

#5 Hagyd már!

ne beszéld le! Hagy higgye hogy minden IS a legrosszabb és végre menjen már el innen!

Olyan jó lenne ha azok akik naponta szövegelnek, hogy el kell innen menni azok el is mennének végre. De csak nem képesek rá pedig már 15 éve hitegetnek minket vele. :)

ma 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!