Az hogy ennyire túlzsúfoltakká váltak a börtönök az mennyire függ össze Magyarország kedvezőtlen etnikai változásának?
Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 11:53
1/12 A kérdező kommentje:
-val.
2020. febr. 27. 11:54
3/12 Csicuki válasza:
Természetesen összefüggésben áll de nem csak az etnikumok közül kerülnek oda.
5/12 anonim válasza:
Nem zárható ki az összefüggés.
6/12 anonim válasza:
Szerintem más az ok: az ellenzékben levők közül egyre több, számukra nem kívánatost ültetnek le, akár előzetesbe stb. akiket aztán felment a bíróság megalapozottság hiányában, de addig is ez a megfélemlítés módja.
7/12 anonim válasza:
#6 Nosza! Ha annyit leültettek az ellenzékiekből - csak szórakozásból - akkor sorolj néhány esetet, csak úgy párat a példa kedvééért!
csak hogy ne gondoljuk kamuztál egy nagyot mert nincs is ilyen!
8/12 anonim válasza:
Eléggé. Ahogy mondják a börtönlak9k 90%-, hm ... etnikai, ahogy írod
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem túlzsúfoltak. Én az összes bűnözőt egyetlen cellába tenném, mert elvégre a börtön célja a büntetés.
10/12 anonim válasza:
Az etnikai változásoknak politikai és gazdasági oka van. Azt pedig valaki a háttérből irányítja - folyamatosan káros véletlenek nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!