Magyarország mennyire tudja majd kezelni a korona vírust?
Nagyjából két héten belül minimum egymillió lesz a fertőzöttek száma.
(Természetesen Olaszország is képtelen kezelni a helyzetet. Nem is vártam tőlük jobbat.)
"Mennyi koronavírusos kérdés. Amúgy meg jobban örülnék egy Walking Dead nek mint egy korona járványnak."
Amikor a migránsok jöttek a határhoz, az épp olyan, mint a Walking dead.
Bár, jobban a Trónok harcára hasonlít, amikor a döglött sárkány leégette a falat és a holtak serege átkelt.
Az emberek nem fogják tudni. Már 3 hete elfogyott minden maszk. Ha egy beteg is lesz az összes szupermarketet felvásárolják. Onnantól kezdve nem lesz mit enni....
A történet ott kezdődik, hogy vidékről lássanak el élelmiszerrel egy 2.5 M-os várost és akkor még vírusos talán ha egy lesz 😂
Annyira mint ha egy mint ha egy zuhanó meteort (ami mondjuk Brazília nagyságú) kívánnál elpusztítani 1 db petárdával. 00000000000000.1 %-a talán elpusztulna.
Am a vírusok ellen a katonai erő bevetése hasztalan.
Még nincs fertőzött Magyarországon, még sem kapható maszk és fertőtlenítő is hiány cikk.
A kórházak nincsenek jól felszerelve, egész évben nincs szappan, fertőtlenítő és egy koszos ronggyal törölget a takarító. Szerintem az ágyak és az orvosok, ápolók sincsenek elegen.
Pont múltkor olvastam, hogy egy buszbalesetet sem biztos, hogy a főváros hirtelen el tudna látni. Na gondolhatjuk, hogy országos szinten akár pár száz beteg és néhány ezer, aki betegnek érzi magát mit okozna.
Szerintem imadkozzunk, hogy ne jöjjön be a vírus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!