Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem aggasztó, hogy a nácik...

Nem aggasztó, hogy a nácik elkezdték zaklatni a cigányokat?

Figyelt kérdés
Toroczkaiék és a Betyársereg faji alapon lakoltatja ki az embereket télen.
tegnap 23:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Önkényes lakásfoglaló betörő bűnözőket lakoltatnak ki a tulajdonosok kérésére.
tegnap 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem lakoltatnak ki senkit faji alapon.

Az aggasztó, hogy csak most kezdtek el ilyesmit csinálni.

tegnap 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem hiszem, hogy télen Toroczkai kilakoltat.

Másrészt ebből nem kellene faji kérdést csinálnod. Nem minden cigány élősködő, aki nem fizeti a lakbért és a közüzemi számlákat.

tegnap 23:16
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem. Nem faji alapon, hanem azért, mert már évek óta nem fizetnek lakbért némelyek és még a közműveket sem.

Én megnéztem ezeket a videókat és nem vagyok rasszista, de a lelkem rendesen ujjongott, amikor leszerelték az ablakokat.

Nem az van, hogy nem lett szólva nekik előre, hogy menni kéne, hanem az, hogy hiába szóltak, ezek azt hitték, hogy elélősködhetnek egy szerencsétlen magyar ember házában ingyen és bérmentve.

Zseniális a fellépés, zseniális az egész. Kapásból feliratkozzam ide is:

https://www.youtube.com/@bunvadaszokcsatorna

Ilyen videókat öröm nézni a jó embereknek:

https://www.youtube.com/watch?v=iTWSP3i6B0Y

5/13 The_real_Marxist ***** válasza:
100%
Nem mivel a bűnözőkkel így kell bánni bár mondjuk én is hiányolok a csatornájukról olyan videót ahol magyar bűnözőkkel is foglalkoznak. Mert így lehet nácizni őket biztos, hogy találnának ilyen embereket mert én is ismerek pár “fehércigányt” pedig faluban élek.
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha a rendőrség semmit nem tesz ez ellen, akkor mégis, ki csinálja meg helyettük?
tegnap 23:17
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Ami aggasztó, hogy egyesek képesek ezek mellé állni, mindegy milyen hovatartozású az illegális lakó.
tegnap 23:18
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Náci, náci...

Olyan buta vagy mint a döngölt föld!

Kiöntötték eléd ezt a náci propagandát, amit jól felzabáltál és most böfögöd vissza. Undorító és visszataszító....

tegnap 23:28
 9/13 anonim ***** válasza:
71%

Ide Biharnagybajomba is jöhetne a Betyársereg, évek óta terrorizálják a drogos cigányok a falu lakóit, napi szinten megy a lopás, betörés, fenyegetőzés, hiába viszik el a rendőrök, 1-2 nap után kiengedik őket és tovább csinálják.

Nem csak éjszaka, fényes nappal is csinálják a feszkót.

tegnap 23:39
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

Én felvenném velük a kapcsolatot.

tegnap 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!