Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegként kérdezem az orbáni...

Melegként kérdezem az orbáni évértékelő margójára. Melegellenesek, nektek mi a bajotok a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés
Remélem, csak a politika hergel ennyire, de a hétköznapi ember nem ilyen gyűlölködő. Anonim emberek, itt mindenki lehet őszinte, névtelenül. Azt a választ jelöld be, ami a LEGINKÁBB igaz rád. Csak őszintén!

ma 10:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Azért azt nem a magyar jogrendszer elfogadáspártisága tette lehetővé… mint írtam a transzokkal nem tudok mit kezdeni, mert valahol értem hogy ő élni akarja az életét, eldöntheti hogy átmütteti magát, de szerintem akivel randizik annak joga lenne tudnia róla, nem tartom etikusnak azt sem amikor pubertásblokkolót kap egy kamasz, sem azt hogy női öltözőt használ valaki akinek nem női teste van, és lehetne ezt sorolni..
ma 13:23
 22/22 anonim ***** válasza:
ma 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!