Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegként kérdezem az orbáni...

Melegként kérdezem az orbáni évértékelő margójára. Melegellenesek, nektek mi a bajotok a homoszexuálisokkal?

Figyelt kérdés
Remélem, csak a politika hergel ennyire, de a hétköznapi ember nem ilyen gyűlölködő. Anonim emberek, itt mindenki lehet őszinte, névtelenül. Azt a választ jelöld be, ami a LEGINKÁBB igaz rád. Csak őszintén!

ma 10:59
A kérdező szavazást indított:
Mert már a családban is utálták a melegeket, és ezt viszem tovább. Nálunk ez családi hagyomány.
Vallási okok miatt, konzervatív neveltetést kaptam.
A Fidesz miatt, mert ők azt mondták, hogy utálni kell őket.
Mert attól félek, hogy kikezdenek velem, rámmásznak.
Azért utálom őket, mert sikertelen vagyok az ismerkedésben, sok meleg visszautasított, sokat csalódtam bennük, ezért megutáltam őket.
Igazából én látens meleg vagyok, és azért utálom őket, mert önmagamat sem tudom elfogadni.
Nincs bajom a melegekkel, csak ne vonuljanak.
Csak a mozgalommal van bajom.
Magamutogatónak, ízléstelennek gondolom őket.
Nem utálom őket, nekem semlegesek.
24 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Ne vonuljanak,ne propagálják a másságukat.Ha engem békén hagynak akkor nincs semmi gond.Én sem kétkedem a heteroszexualitásommal.Magánügy ,ők is kezeljék úgy,nem kell feltűnősködni.
ma 11:09
 2/21 anonim ***** válasza:
46%

Nem vagyok meleg ellenes, vannak LMBTQ ismerőseim, de a lényeg, hogy ez a rendelet, amit törvénybe akar foglalni, demokratikus jogokat sért, egy politikai párt nem tiltja és nem korlátozhatja más civil mozgalmak gyülekezési jogát, jelen esetben a tiéteket.

Ki kell mondani, gyűlölet hadjáratot indított ellenetek a kormány.

ma 11:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Itt lehet őszintének lenni, persze kulturált kereteken belül.
ma 11:15
 4/21 anonim ***** válasza:
61%
Szimplán nem tetszik, ha 2 férfit látok, ahogy nyalják falják egymást. 2 nő felállásban már rendben van, szóval csak a férfi változat veri ki a biztosítékot. Ez ellen nem tudok mit tenni. Belém van kódolva, hogy undorodjak az ilyentől.
ma 11:16
 5/21 anonim ***** válasza:
79%

Mint a legtöbb ilyen esetben, egy hangos, agresszív kisebbség (a melegeken belüli kisebbség) viselkedése vált ki ellenérzést.

Ha az én ízlésem szerint öltözött, kedvenc zenémet játszó, plakátokon engem éltető tömeg vonulása miatt nem tudnék órákig átmenni az utca egyik oldaláról a másikra, az is bosszantana.

Továbbá, szinte minden kisebbségben van egy csoport, akik szándékosan provokálják a többséget.

ma 11:17
 6/21 Kólauborkával ***** válasza:
71%
Az értelmes melegekkel semmi bajom nincs. Van is ilyen ismerősöm. A prideosok megint mások, azok háborodott idióták, akiknek zártosztályon a helye.
ma 11:26
 7/21 anonim ***** válasza:
56%

Undorítónak és visszataszítónak, sőt eléggé degeneráltnak találom ezt. Persze amíg magánügyként kezelik és nem próbalnak kikezdeni velem (mint ahogy történt is ilyen) addig nem zavarnak.

De onnantól kezdve hogy van meleg felvonulás, a magánügyből közügy lesz, és igen zavarnak. A melegek kezdtek politikai mozgalmat szervezni az identitásuk köré ami elfogadhatatlan számomra. Amit művelnek az színtiszta provokáció, amit el kell ítélni, de szerintem betiltani felesleges.

ma 11:27
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajom velük. De az alap problémájuk magánügy. Közösségi, politikai ELŐjogok nem illetik meg őket. Addig viszont amíg a többi emberhez hasonlóan a jogrendszer védi életüket, biztonságukat, szabadságjogaikat, nincs joguk üldöztetésről beszélni.

Mivel a házasság sokkal összetettebb intézmény annál, hogy love is love, hiszen az nem kizárólag a szexuális vonzalomról szól, hanem azon felül egy életre szóló többek között gazdasági szerződés is elméletileg azzal a végső céllal, hogy keretet adjon utódaink, a saját vérünkből való gyermekek felnevelésére, ezért az olyan kapcsolatot, ahol nem betegség, szervi rendellenesség miatt hanem természetadta, eleve lehetetlen körülmények miatt nem lehet a pár két tagjának közös utóda, teljesen értelmetlen házasságnak nevezni. Elégedjenek meg a bejegyzett élettársi kapcsolattal és harcoljanak azért, hogy abban a formában ne érje őket joghátrány.

ma 11:31
 9/21 A kérdező kommentje:
És nincsen kicsit túlméretezve ez a dolog? Mármint a gyűlölet része. Úgy értem, a melegség eleve egy nagyon szűk csoport, kisebbség. Kevesen vannak. Akik pedig utálkoznak, azok úgy adják elő, mintha minden második ember, aki az utcán szembejön vele, az meleg lenne.. Ez nincs így. A helyzet az, hogy a legtöbb meleg bújdokol. Ha az utcán szembe is jön veled, sosem fogod megtudni róla, hogy az, mert teljesen hétköznapian öltözködnek, és viselkednek. A melegség egy eléggé zárt csoport, egyfajta szubkultúra, és hacsak nem mész célzottan ilyen tematikus helyekre, pl melegbárokba, akkor nem fogsz találkozni velük.
ma 11:41
 10/21 anonim ***** válasza:
39%
Semmi. Egyszerűen nem tartom normálisnak, ha valaki a szexualitását akarja mások képébe tolni. Magánügy. Hálószobába való, nem utcára.
ma 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!