Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha teljesülne a homofób...

Ha teljesülne a homofób emberek vágyálma, és betiltanák a Prideot, megszűnne a melegutálat Magyarországon?

Figyelt kérdés
Melegként vagyok kíváncsi a véleményetekre.

ma 09:25
1 2 3
 21/27 kutyafule4 ***** válasza:
0%
#20 az a vibeom van tőled, mint amikor valaki teli pofával hangoztatja, hogy nem néz tévét mert tele van minden szarral, például a Való Világot mennyire utálja. Aztán fél óra múlva dühösen taglalja, hogy VV Dzsászper milyen bunkó paraszt és hogy beszélt Dr Prof VV Szexgéppel.
ma 11:37
 22/27 mindentudó99 ***** válasza:
52%

Valaki egyszer elmondhatná egyáltalán mi értelme a rendezvénynek. Nagyon sok meleg él a társadalomban engem aztán nem zavarnak. A szexulitás nem az utcára való. Az se tetszik ha hetrók nyalják falják egymást az utcán mert nem oda való. Akkor mire jó ez?

A környezetemben soha nem tapasztaltam hogy egyetlen meleget is vegzálna bárki. A munkahelyen vagy az életben. Olyan sose lesz hogy 100%-ban mindenki elfogadó lesz sehol a világon. Ez az egész csak hergelésre jó. Meg magamutogatás az egész.

ma 11:40
 23/27 kutyafule4 ***** válasza:
30%
Miért, amikor heterók csinálták Budapest Parádén? Vagy akkor úgy vagy vele, hogy oké, buz1skodjanak, de csakis csadorban, vagy még jobb, ha csak otthon, négy fal között csinálják, az utcán meg egymás kezét se fogják meg, vagy hogy? :)
ma 11:43
 24/27 anonim ***** válasza:
69%

23-ra:

Ha ott is a szexualitás magamutogató megjelenítése van (ezt nem tudom), akkor azt ugyanúgy betiltanám, ha rajtam múlna. Heteró középkorú férfiként.

ma 11:47
 25/27 kutyafule4 ***** válasza:
37%
#24 ah értem, azt hittem csak egy vagy azok közül akik a gyűlölködést nem nemzeti sportként űzik. Viszont kétélű fegyver ez a betiltás, hol lenne a határ nálad? Diszkók/fesztiválok is legyenek betiltva? Legyen megszabva a szoknya/dekoltázs hossza? Ezt most tényleg nem kötekedésből, csak büdös lipsiként én úgy állok hozzá, hogy mindenki csinálja azt, ami boldoggá teszi, amíg másnak nem származik kára belőle.
ma 11:59
 26/27 anonim ***** válasza:
53%

#25-re:

Pedig van erre jogi fogalom is: közszeméremsértés. Szerintem ott sincs részletezve, hogy milyen dekoltázs vagy szoknyahossz a határvonala a jogszabály megsértésének.

Nem kell ezt túlkomplikálni: nagy általánosságban, pláne este, szórakozóhelyekre menve gyakorlatilag annyit várnék el, hogy a nemi szervük ill. nőknél a mellbimbójuk ne látszódjon. És mondjuk ne imitáljanak közösülést az utcán sétálva vagy a buszon utazva. De engem pl. nem zavar, ha a buszmegállóban mellettem csókolózik két fiatal. Én is voltam fiatal és szerelmes. :-) Sőt, igazából nekem beleférne az is, hogyha azonos neműek csókolóznának mellettem a buszmegállóban.

De ez tényleg elég szubjektív. Nálam itt lenne a határvonal, másoknál esetleg máshol.

ma 12:09
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Akik habzo szajjal verik magukat, hogy a b*zik mit csinalnak a pride-on, azok egyszer nezzenek mar el egy Pride-re! Ertem, hogy szerettek az utcan b*szo b*zikrol fantazialni, de a valosag sokkal-sokkal masabb
ma 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!