Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól tette Magyar Péter hogy...

Jól tette Magyar Péter hogy lemondta a Sznobjektív adását? Így nem ellentmondásos a "ne féljetek" jelző?

Figyelt kérdés

Nagyon undorodom ettől a lejárató, karaktergyilkos kormánypropagandától. Hányni tudok tőlük, mert kiragadnak egy kis részletet, majd úgy adják elő, hogy Puzsér egy p3dofil mentegető ami nem igaz, mert aki szán egy kis időt arra a videóra és végighallgatja, megcáfolja a propaganda állításait. Tehát a sznobjektív előtt 2 nappal hoztak le egy 6 éves videót, előtte bezzeg nem foglalkoztak vele, ez nagyon alja. A mandiner nevű szennylapot bojkottáljátok!

Viszont Magyar Péternél is két problémát látok. Egyik ok ami miatt lemondta az a propagandától való félelem. Na most hogy függ össze a ne féljetek azzal, hogy nem megy be a sznobjektívbe, mert mi lesz, ha le karaktergyilkolják. Elfelejtette azt, hogy az eddigi lejáratások leperegtek róla és nem olyan, mint MZP akit könnyen tudtak lejáratni?

A másik problémám viszont súlyosabb amikor azt írta MP, hogy idézem:

"A TISZA Pártnál és a jóérzésű emberek többségénél a gyermekek sérelmére elkövetett mindenféle bűncselekmény kapcsán zéró tolerancia van érvényben, ahol nincs helye értelmezési kérdéseknek."

Mintha Magyar Péter egy az egyben utánozná a rogáni propagandát és Puzsért p3dofil mentegetőnek állítaná be. Ennyire kellenek neki a fideszes szavazatok, hogy a végén az lesz belőle ami ellen harcol? Tényleg remélhetünk tőle rendszerváltást? Nagy valószínűséggel a végén a tiszára fogok szavazni, de már régebben is tartottam attól, hogy az egészből egy fidesz 2.0 lesz. Emlékszem múltkor kezembe nyomtak egy rendszerváltó kártyát és azt mondták nekem, hogy fizessek elő a jövőnk múlik ezen. Azért nem fizettem még elő, mert szkeptikus vagyok ezzel az egésszel és valszeg rajtam kívül sokan vannak így, és ezért nem jön össze az az 50.000 előfizetés, mert sokan mondják, hogy tiszára szavaznak, de ők is szkeptikusak. Egyenlőre még egy kitöltetlen bianko csekk az egész.

tegnap 12:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a partizános beégése után ebből nem fogja tudni jól kihozni magát.
tegnap 19:26
 22/23 anonim ***** válasza:
41%
Szeretem, hogy most ezen a 6 évvel korábbról előrángatott, szándékosan félremagyarázott mondatokon viháncolnak a fidkányok, de a saját pedofil hajlamaik nyilvánvaló jeleiről (kaleta, k.endre, vásárhelyi és volt még pár) lányos zavarukban elfelejtenek beszélni.
tegnap 20:22
 23/23 anonim ***** válasza:

#22 Ilyen amikor valaki saját magából csinál hülyét.

Kaleta ügye pont 6 évvel ezelőtt volt.

Te most hisztizel, hogy " ezen a 6 évvel korábbról előrángatott, szándékosan félremagyarázott mondatokon viháncolnak a fidkányok" és azzal próbálod mentegetni, hogy " ezen a 6 évvel korábbról előrángatott" ügyet próbálsz behozni.

Aha.

ma 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!