Nem ellentmondásos az, hogy Mérő Vera "jogvédő" egy olyan oldal követését ajánlja, ami politikusnőket prostituáltként ábrázol viccből?
„De ugye Gézamalacot mindenki követi? Nekem szignifikánsan javult tőle az életminőségem.”
– írta ki a közszereplői Facebook-oldalára Mérő Vera állítólagos „emberi jogvédő” instaceleb.
Mérő Vera arról híresült el, hogy afféle morális rögtönítélő bíróságot játszva évek óta igyekszik erkölcsileg megsemmisíteni, sőt a nyilvánosságból is eltörölni számára nem szimpatikus közszereplőket: egy-egy szerinte helytelen szóhasználat vagy nem eléggé píszi cikk miatt hajtóvadászatot folytat személyek és médiumok ellen, de emlékezetes az is, amikor a komplett pszichológus szakmát szólította fel, hogy rekesszék ki maguk közül Feldmár Andrást.
"rögtönítélő bíróságot játszva évek óta igyekszik erkölcsileg megsemmisíteni, sőt a nyilvánosságból is eltörölni számára nem szimpatikus közszereplőket: egy-egy szerinte helytelen szóhasználat vagy nem eléggé píszi cikk miatt hajtóvadászatot folytat személyek és médiumok ellen."
Ami nem igazán sikerült neki,mert a tököm tudja ki ez a Mérő Vera!
De majd ha lesz időm ,xarás közben pldául(habár ott fontosabb dolgokat szoktam olvasgatni),akkor rákeresek.
Verát én sem szeretem és nem is értem, de Gézamalac egy karikatúra oldal, amit viszont szeretek! Tőle nekem is javul az életminőségem, mert a képmutató embereket is visszahúzza a földre! Ráadásul a legminőségibb mémoldal.
Ha vele valakinek baja van, akkor milyen a többi? 😀
Lásd Megafon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!