Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar jog miért engedi meg...

A magyar jog miért engedi meg és a magyar hatóság miért nem szünteti meg az illegális lakást foglalókat?

Figyelt kérdés

És miért mást szervezeteknek kell rendet rakniuk?

[link]

tegnap 13:34
1 2 3
 11/26 árokpart ***** válasza:
51%
9-es Az illegális lakásfoglalás az egy illegális cselekmény elzárással büntethető szabálysértés 2012 óta.
tegnap 14:16
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
Kisebbségi folklór tradició és ezért megőrzendő az utókornak ez a kultúrális hagyomány.
tegnap 14:19
 13/26 árokpart ***** válasza:
61%
Egyébként sajnos ameddig a kormány nem indítja be újra a gazdasági növekedést és nem kapjuk vissza a 2022 előtti viszonylag élhető életünket, életét a társadalom addig szerintem sajnos egyre több ilyen esetre kell számítani.
tegnap 14:20
 14/26 árokpart ***** válasza:
Egyébként a saját tulajdonának megvédéséhez minden állampolgárnak joga van, mert a tulajdona. Ahol életerős tulajdonosok lettek volna nyílván oda be semmertke volna költözni, mert már hamarabb póruljártak volna.
tegnap 14:30
 15/26 árokpart ***** válasza:
9-es A saját tulajdonosból te is kitehetsz bárkit aki nem szerződéssel vagyn em legális jogcímen van ott.
tegnap 14:30
 16/26 árokpart ***** válasza:
Egyáltalán nem értem, hogy miért is kérdés ez.
tegnap 14:31
 17/26 A kérdező kommentje:

15.

Tehát hogyha mondjuk egy tulajdonos gyenge, esetleg nő és idős is akkor megérdemli hogy elfoglalják a lakását és kitegyék az utcára szerinted!

tegnap 14:35
 18/26 árokpart ***** válasza:
Kérdező! Éppen azt írtam, hogy sajnos csak a gyengékkel tudják ezt megtenni és ezt használják ki, ezért kell őket különösen jobban védeni.
tegnap 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Pont lesz.rom hogy egy három évvel ezelőtti Toroczkai féle propaganda videóban mi van.

A Mi gatyánknak sem akkor nem volt, sem most nincs hatósági jogköre. Akkor sem, ha a hatóság mulaszt.

tegnap 14:37
 20/26 A kérdező kommentje:

20.

Pont ezért mert olyan témához szólsz hozzá amihez fingod nincs !

mert saját be vallásod szerint sem nézted meg amit linkkeltem nem tudhatod hogy a möm teljesen jogszerűen járt el különben a rendőrök bevitték volna őket!

tegnap 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!