Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a széljobb nyugaton inkább...

Ha a széljobb nyugaton inkább illegális bevándorlás ellenes és sokszor az lmbtq is szimpatizál velük, akkor az itthoni/magyar liberálisoknak mi a bajuk vele?

Figyelt kérdés

Most láttam redditen, hogy az AfD elnöke egy leszbikus és legális bevándorló felesége van, gyerekeket nevelnek közösen.

Szóval a melegek jogait vagy más bőrszínű emberek jogait nagyon nem csorbítanák, sőt progresszívebbek sok tekintetben, mint a hazánk.

Mégis nácizzák őket és hasonlók.

De miért annyira fontosok az illegális bevándorlók, hogy már az lmbtq embereket és legális bevándorlókat is ütik a fontossági ranglétrán?

Vagy hogyan/miért alakult így?

Hogyan lehet ettől is progresszívebbé válni?

dec. 29. 15:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Illetve azt még hozzáteszem, hogy Robert Fico baloldali politikus és nagyon hasonlít Orbánra.

Mégis általában a széljobbot nem bírják, miközben egy baloldali is lehet ugyanolyan, mint Orbán.

De valahogy nem összpontosul ennyi gyűlölet a baloldal iránt.

dec. 29. 15:40
 2/11 Prókátor ***** válasza:
15%

Azért "nácizzák őket és hasonlók", mert ez a lejáratás is az általános kampány része.

A baloldallal csak az az egyetlen hiba, hogy mindenki véleményét elfogadja, amíg az az ő véleményüket mondja. A totális liberális elvekkel működő társadalomnak van egy külön neve: anarchia. A liberalizmus is igazándiból jobboldali társadalomban tud működni: elfogadja, hogy az emberek különbözőek, különböző igényekkel és képességekkel, és ehhez igazítja a társadalmat, miközben bizonyos alap dolgokhoz ragaszkodik.

dec. 29. 15:57
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

A kettesre ne hallgass, politikai írástudatlan, hiszen összemossa a baloldalt és a liberalizmust…

Fico ugyanannyira balos, mint sztálin, azaz semennyire. Sokan hordanak vörös rongyokat, hogy leplezzék a fasizmusukat.

És attól, hogy vannak lmb barát széljobbosok, attól még rasszisták, transzfóbok, idegenellenesek, tudományellenesek, valóságtagadók és erőszakpártiak. Ezek mind kötelező elemei a széljobbnak. És azt se felejtsül el, hogy a szavazótáboruk egyáltalán nem lmb barát, mégha a párt próbálja is ezt a képet felmutatni.

dec. 29. 16:07
 4/11 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
57%

jaj de unalmas. miért kell mindig megkérdezni, hogy mitől szélsőjobbos a mi hazánk, az afd, wass albert. megírtam már többször, keresd vissza.

de azért szólok, hogy az AFD kifejezetten ellene van a magyarok bevándorlásának is, illetve igen, tök jó poén, hogy ellene vannak a melegházasságnak, miközben...

dec. 29. 16:16
 5/11 A kérdező kommentje:
4. Én nem azt kérdeztem, hogy mitől jobbos. Azt kérdeztem, hogy miért kell utálni, miért baj, ha valaki jobbos?
dec. 29. 16:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Plusz fogalmam sincs ki vagy, nem szoktalak "olvasni".
dec. 29. 16:30
 7/11 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
72%

ma 16:29

Azt kérdezted, hogy "Szóval a melegek jogait vagy más bőrszínű emberek jogait nagyon nem csorbítanák (...) Mégis nácizzák őket és hasonlók."

Én meg válaszoltam, hogy de, az AFD csorbítaná a melegek jogait.

dec. 29. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

A melegek között is vannak gazdagok és befolyásosak, akik ugyanolyan s zarládák, mint a heteró barátaik, akik mások jogait csorbítanák.

Szerinted őket érdekli egy szegény családból vagy vidékről származó meleg élete?

Attól, mert valaki meleg még lehet ugyanúgy fasiszta, empátia nélküli.

dec. 29. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen lbmtq elleneseknek meg fekete ellenesnek csak azzal van baja, ha valaki gazdag, befolyásos családba születik, és az ezzel járó előnyök, a korrupció, protekcionizmus ellen nem szólalnak fel.

Bezzeg, ha egy fekete vagy meleg beperel valakit, mert kirúgták, azzal van csak bajuk.

De azzal nincs, hogy valaki azért kap meg egy pozíciót, mert valakinek a rokona.

dec. 29. 17:11
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén szólva nem tudom, hogy az AfD hogyan állna a melegekhez. Nekem a fő problémám velük kapcsolatban az EU-ellenesség.
dec. 29. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!