Elfogadta az Országgyűlés az izraeli társulási szerződést. Vélemények?
kínában dúl a kommunizmus, elnyomják az embereket elég keményen, kizsigerelik őket ahol csak tudják, oszt mégis kereskedsz velük a piacokon és használod a termékeiket, kezdve a laptopokon keresztül minden apró szarig.
ugyanez koreával is.
mégse történt semmi.
mellesleg megjegyzem,m hogy izraeli meg egyéb országból érkező befektetők idáig is voltak itt és lesznek is, ez nem ettől a törvénytől függ.
még mindig nem tudom mi a bajod a törvénnyel.
én sem csípem izraelt, de ez speciel tleg már izrael-zsidó fób hozzáállás.
és ne feledd, hogy az egészet úgy hirdeti a jobbik és te is, hogy "izraeli társulás szerződés" ami végtére is demagóg.
hát erre pedig tudok egy egyszerű hasonlatot mondani.
aszondom, hogy "büntetőtörvénykönyv szigorítása a fehér emberek ellen" vagy "büntetőtörvénykönyv szigorítása a fehér és színes bőrű emberek ellen" egyenértékű?
elég körbenézned, úgy beszél róla a jobbik is, mintha az országunk egyenesen CSAKIS a zsidó állammal akarna egyességet kötni és kiszolgáltatni minket nekik. Pedig ők csak egy szeletet kapnak a tortából, hisz több mint 15 állam között jön létre a megállapodás.
ugyanaz fog vonatkozni az izraeliekre mint a németekre vagy görögökre. legalábbis hivatalosan biztos.
és megjegyzem még egyszer, mert nem vetted észre, hogy ez nem lesz egy új dolog.
A spárban is láttam már izraeli paprikát. Amit amúgy nem vettem meg "nem támogatom őket" felszólalással. ennyi. már itt vannak ők is.
"Azoknak, akik szerint ez jól van így, csak annyit tudok javasolni, hogy akkor irány Izrael, ott a helyetek! "
Ti meg menjetek Palesztinába ezzel a bohóccal, mert ott a helyetek :D
Vona egy hülye.
Azért álljunk meg egy picit. Ő papol ilyenekről amikor közben ő szervezte meg az arab barátságot, és aki mégeggyszer szidja a fideszt az egy hülye..
remek!
Ezentúl kínai sz@rok helyett lehet venni izraelit.
Inkább valami klassz védővámot találtak volna ki a marhák....
ma 20:33
Azt senki nem mondta, hogy a kínai szart már nem lehet venni, szóval nem kínai helyett izraelit, hanem a kettőt együtt lehet mostantól venni... A magyar gazda meg dögöljön éhen kit érdekel...
"A magyar gazda meg dögöljön éhen kit érdekel..."
Te most komolyan a 3000 km-tel arrébb lévő, totál sivatagos Izrael mezőgazdasági termékeitől rettegsz, hogy azok majd elárasztják a boltokat, és kitúrják a helyi termékeket? Ezt így teljes higgadtsággal végig is gondoltad?
Mert ha ez a veszély fennáll, akkor a magyar gazda előbb fog éhen dögleni a környező államok mezőgazdasági termékeitől, amiket itt a közelben termelnek hasonló égövön, mint hogy az izraeli termékeknek ebbe bármi beleszólásuk lenne - és ugye ezekkel az országokkal is ugyanazt a társulási szerződést kötöttük, szóval megint ott tartunk, hogy érdekes módon csak az izraeli rész kapcsán - ahol józan paraszti ésszel a legkevésbé merülhetne fel ilyen aggodalom - jött elő hirtelen mindenféle rettegés, a többiről szó sem esik...
Annyira nevetséges és komolytalan, de tényleg
nem tudom valaki leírta e már, de nem olvastam nagyon bele
de mitől félsz kérdező?
mi lehet a következménye?
miféle álom?
valaki be tudna avatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!