Mi nem tetszik az országgyűlés és a kormány eddigi tevékenységében, jövőre néző terveiben?
1., A jómódúak nettó jövedelmének növelése a szegények kárára.
2., A nyugdíjmegtakarítások önkényes elzabrálása.
3., Az össze-vissza kommunikáció, hazudozás, és ennek nyomán a forint gyengülése.
4., Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása.
Alapvetően az egész aljas Fidesz kormányzás nem tetszik, úgy, ahogy van.
-Ez a "nyugdíjrendszer-dolog" nagyon rossz hatással van a családomra és sok más ismerősömre is.
-Orbán nagyon ellene van a természetvédelemnek, bezáratott több természetvédelmi egyesületet is, és meg akarja szüntetni a természetvédelmi őrszolgálatot. (Az életem értelme az, hogy természetvédelmi őr lehessek, lelkileg nagyon rosszul érintett a hír, amikor meghallottam ezt.)
-Össze-vissza ígérgetnek minden jót, de csak rosszat tesznek.
Ezek a tevékenyégek nagyon NEM tetszenek.
1 kormánynak elég nehéz "bezáratni" egy egyesületet
a nemzeti parkok gond nélkül működnek, ott lehetsz őr, csak tanulj
Semmit nem tett a kiadások lefaragására, helyette kamu adókat vetett ki, és ellopta a megtakarításokat.
A demagógia, ahogyan nyilatkoznak.
Valóságtól való teljes elszakadásuk.
Az előttem szólók leírták a véleményem egy részét.
A "jövőbe néző terveiben" az nem tetszik, hogy nincsenek!
Az előzőekhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy olyan embereket tesznek munkanélkülivé az intézkedéseik által, akik pártállástól függetlenül jól dolgoznak.
Az előzőekkel egyetértek, ma ott leszek a Hősök terén...
00:00 vagyok
Én nemzeti parkban szeretnék természetvédő lenni, de előtte szeretnék egy diplomát szerezni a Debreceni Egyetem természetvédelmi szakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!