Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért támadják az elvakult...

Miért támadják az elvakult tiszások Hadházy Ákost?

Figyelt kérdés

A Ruszin-Szendiről tett kijelentései miatt.

Elképesztő, amit a 24.hu meg a Telex cikke alatt művelnek. Egyesek már kb. az ő számlájára írják, ha jövőre nem sikerülne leváltani a Fideszt.

Biztosan velem van a baj, de szerintem a demokrácia éppen arról szól, hogy a szólásszabadság jogi keretei között szabadon lehet bírálni más politikusokat, akik aztán ideális esetben reagálnak valamilyen formában, a szavazó pedig ebből leszűri a tanulságokat.

Na most a sajtó-, és médiaszabadság kérdéskörével igencsak hadilábon álló Fideszt leváltani kívánó tiszás szavazók azt várnák, hogy a szent tehenet senki ne merje kritizálni...Ez mennyire visszás?

ma 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Én nem támadom, igaz csak sima Tisza szavazó vagyok. 🙂
ma 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
39%
Mert agymosott messiáshívők, akik nem viselik el, ha kritizálják a messiásukat.
ma 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
#2 mondod te, messiáshívő fideszesként 🤣
ma 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Azert mert Hadhazy is fideszes volt es zavarja h a kormanyvaltasban nem lesz resze
ma 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
4: remélem, hogy lesz. Nagyon hasznos ember.
ma 18:16
 6/7 anonim válasza:
73%
Sajnos itt minden szimpatizáns elfogult. Én látok realitást, amit mondott Hadházy, de most tényleg az a legfontosabb, hogy a mostani kormányt leváltsuk, a Tisza már nem fog tudni ilyen durva rendszert kialakítani.
ma 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
49%

Hadházy kitartó, de nem túl rutinos politikus. Érthető, hogy miért csinálja amit csinál, de először a NER-t kellene leváltani, aztán lehet dobalni egymást.

+ A kevesebb néha több. Így, hogy naponta tesz fel 100M+ lopást, az emberek belefáradnak a posztjaiba, legyintenek: tegnap is loptak, ma is lopnak, holnap is lopni fognak....

Nagyobbat ütne, ha egy hónapban mondjuk egy posztot tenne ki...

ma 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!