Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma sem fogjuk megtudni, hogy...

Ma sem fogjuk megtudni, hogy kik lesznek a Tisza politikusai és milyen programja lesz az igéret ellenére sem?

Figyelt kérdés
[link]

#Magyar Péter #Árad a Tégla #Árad a Ház
febr. 11. 19:07
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
17%
Én Orsósék programját lassan 15 éve nem tudom
febr. 11. 19:50
 32/45 anonim ***** válasza:
70%
Gyerekek Magyar Péter most mondta azt gyakorlatilag hogy lapos a föld. Ezt nem hiszem el ezt az embert. 😂😂😂😂😂😂😂
febr. 11. 19:51
 33/45 A kérdező kommentje:
31, ne rajtam kérd számon, én Magyar Péter rendszerváltó programjára lettem volna kiváncsi.
febr. 11. 19:51
 34/45 A kérdező kommentje:

Véget ért az interjú, az interjú végére sem tudtam meg, hogy mi a kormányváltó program és kik lesznek a politikusok. Dúrva.

Biztos velem van a baj, amiért próbálok tájékozódni, mielőtt szavazok és próbálom számonkérni azt, amit a politikus igért.

febr. 11. 19:56
 35/45 anonim ***** válasza:
67%

"Csak a maffiakormányt akarják leváltani immár milliók és amely jelölt erre képes, az majd alkothat programot."

Mint ha stoppolnál az út szélén és az első autóba beszállnál, majd csak utána kérdeznéd meg, hogy amúgy hová is tart a sofőr :D Lehet hogy éppen az ellenkező irányba megy, ahonnan neked kétszer annyi idő lesz hazaérni, de örülsz, mert legalább az aktuális helyzeted változott.

A fidesz és a tisza helyzete ugyan ez, van két párt, egyikről sem tudjuk hogy mit csinálna, egyiknek sincs szilárd álláspontja szinte semmiről. A fideszről már tudjuk, hogy hintapolitikát folytat, a tisza pedig eddig csak szimplán nem állt bele semmilyen komolyabb témába. De ahelyett, hogy megkérdeznénk a tiszát hogy amúgy mit akar csinálni, leszavazunk rá, mert a jelenlegi helyzetünk rossz. Aztán ha kiderül hogy mégnagyobb hintapolitikát folytat mint a fidesz, akkor sok sikert visszajutni a jelenlegi helyzetbe, mert hogy a második legerősebb ellenzéki párt a fidesz lesz. Bele fogunk rohadni egy olyan kétpárti rendszerbe mint az orbán-gyurcsány ellentét, csak most magyar-orbán ellentét lesz és kezdődik minden előlről. Én ennek szeretnék elébe meni és megbizonyosodni arról hogy a tisza tudja mit csinál és vannak szilárd tervei. De úgy látszik ez az emberek nagy részét egyáltalán neki, nekik az is jó ha csődbemegy az ország, tökmindegy mi lesz, csak az orbán ne legyen. Ez ugyanaz a logika mint a fideszesek gyurcsányellenessége. Csak előbb-utóbb jó lenne kitörni ebből a spirálból. Persze ha igény sincs az épeszű politizálásra, úgy nem lesz könnyű.

febr. 11. 19:57
 36/45 anonim ***** válasza:
17%

"Egy valamit már tudunk 1 millió forintra akarja emelni a minimálbért tehát tudjuk hogy csődbe akarja vinni magyarországot"

Nem tudja csődbe vinni, mert azt a gazdád már megtette

febr. 11. 20:00
 37/45 A kérdező kommentje:
37, ne haragúdj, igazán nem szokásom személyeskedni, de, azok után, amit ma Magyar Péter produkált, másokat gazdázni... hát, azt hiszem ez az ország menthetetlen.
febr. 11. 20:05
 38/45 A kérdező kommentje:

Ha ez megnyugtat, én külföldről fizetett propagandista vagyok és egy peták forintot sem kapok ezért. Ettől a kérdést, még egy demokráciának mondott rendszerben, egy demokratikus politikusról, akkor is validnak tartom, akárhonnan is kapjam a fizetésem.

1 évre vagyunk a választástól és se nyilvános jelöltjei nincsenek, se programja, csak üres igéretei és mellébeszélések.

febr. 11. 20:17
 39/45 anonim ***** válasza:
75%

"Bele fogunk rohadni egy olyan kétpárti rendszerbe mint az orbán-gyurcsány ellentét, csak most magyar-orbán ellentét lesz és kezdődik minden előlről."

És ezt nem értik meg sokan.

febr. 11. 20:33
 40/45 anonim ***** válasza:
0%

#39 Ezt bárkiről elmondhatod tetszőletesen, aki kihívóként jelentkezik.

Amúgy mit kell rajta érteni? Akkor jöjjön vissza a Fletó, vagy maradjon a pedofilmosdató kolostormalac?

febr. 11. 21:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!