Hagyjuk már ezt. Újabb propaganda próbálkozás, mert az eddigiek nem jöttek be.
Az elején még azt nyomtátok, hogy egy senki és nem kell vele foglalkozni, mert 1% se fog elérni. Aztán lám-lám...:
Volt nőverő. Volt telefon tolvaj. Volt discoba gyerekeket zaklató....stb stb Aztán mindenről kiderül h egy hazugság és jöttek a helyreigazítási cikkek. :)
Nem unalmas már ez nektek?
tegnap 21:54
2/24 anonim válasza:
Nekik nem unalmas a lényeg h azt szajkozzak amit az állampárt....
tegnap 22:03
3/24 anonim válasza:
Függetlenül attól, hogy Tisza-szimpatizáns vagyok-e, vagy sem, a csávó nagyon készen van idegileg.. A politikusi szakma ezzel jár, szerintem mentálisan teljes rottyon van. De ezt tudhatta volna, hogy ez ezzel jár. Érdekes lenne egy pszichológusi elemzés Magyar Péterről. Nem rosszból mondom, ezt tök pártatlanként írom, hogy elég szar gyerekkora lehetett, de tényleg. Nem a semmiből lesz valaki ilyen. Persze ez nem mentség arra, ahogyan viselkedik. Biztos sokan bántották. Nemcsak politikusként, lehet azelőtt is. Nem a semmitől lesz valaki ilyen. Ezzel együtt nem szimpatikus nekem Magyar Péter, sem a személyisége, sem mint politikus. És nem védeni akarom őt, csak gondolkodom mi lehet emögött.
tegnap 22:05
4/24 anonim válasza:
Úgy értem tuti ilyenné tették valakik őt. Mentálisan labilissá. Vagy iskolai bullying áldozata volt, vagy (lelkileg) rossz családi háttér is LEHET. Ki tudja... Ez csak találgatás. Ezzel együtt nem hiszem, hogy rászavaznék. Csak ennyit a védelmében.
tegnap 22:10
5/24 anonim válasza:
Ugyanis az az ember növeszt tüskéket, és támad azonnal, akit nagyon sokat bántottak. Ez ilyen önvédelmi mechanizmus.
tegnap 22:14
6/24 DK-s válasza:
#1-nek:
Mutass már nekem egy helyreigazító cikket akár a telefonról, akár a zaklatásról!
tegnap 22:18
7/24 anonim válasza:
Szóval valami szerintem félrement nála, és ez nem az ő hibája. Én nem szavaznék rá, mert nem szimpatikus nekem, de emiatt sajnálom. Nem lehetett könnyű élete, gyerekkora.. És most ne gyertek a pénzzel, nem minden a pénz.. Ha nincs támogató, szerető szülői közeg, az igenis nagy sebet hagyhat bárkiben.
tegnap 22:27
8/24 anonim válasza:
Tök mindegy hány évről beszél, mert közszereplő volt 10-5 és 2 éve is… ennyi erővel mi közünk Orbán gyerekeinek vagyonosodásához? Egyik sem politikus nem? Ők is vehettek részvényt mert ezt még szabad itt is nem?
tegnap 22:28
9/24 DK-s válasza:
#7-nek:
Engem ki sajnált hogy nem volt "gyerekszobám"?
Az nem mentség arra hogy nárcisztikus, beképzelt, hiú, öntelt, ...
Szerintem épp az ellenkezője igaz annak, amit te vélelmezel. Pont az a baj hogy könnyű gyerekkora volt. Mindig, mindent megkapott, soha semmiért nem vonták kérdőre, nem alakult ki nála felelősségtudat. Hazudozhatott bármikor bármit, mindig úgy tettek mintha elhinnék. Mindig, mindenben igazat adtak neki, "anyuci szemefénye".
Láthatod az eredményt.
tegnap 22:32
10/24 anonim válasza:
9# "Mindig, mindent megkapott, soha semmiért nem vonták kérdőre, nem alakult ki nála felelősségtudat."
Ez csak a felszín, a máz, nem tudhatod, mi van mögötte. Nagyon sok elfojtott düh lehet benne, ez jól látszik, és sokszor kitört belőle. Ha most lenne választás én nem szavaznék rá, de tuti sok lelki sérelme van, nem is kevés.. Írtam, nem minden a pénz. Szerintem ilyenkor kicsit az ember mögé kell látni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!