Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma sem fogjuk megtudni, hogy...

Ma sem fogjuk megtudni, hogy kik lesznek a Tisza politikusai és milyen programja lesz az igéret ellenére sem?

Figyelt kérdés
[link]

#Magyar Péter #Árad a Tégla #Árad a Ház
febr. 11. 19:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
16%
Hol és mikor igérte, hogy ma a partizánban befogja ezt jelenteni?
febr. 11. 19:33
 22/45 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem a sok valóság tagadó miért pontozta le az egyes válaszolót. Magyar Péter maga mondta hogy a fideszben vannak barátai
febr. 11. 19:37
 23/45 A kérdező kommentje:
21, ha megnyitnád a kérdésben szereplő linket, máris megkapod a választ a kérdésedre
febr. 11. 19:38
 24/45 anonim ***** válasza:
0%
444 et alapból nem nyitok meg, facebook oldalán nem látok erről posztot, a többi nem érdekel.
febr. 11. 19:39
 25/45 A kérdező kommentje:

Akkor, én ennél többet nem tudok segiteni. Ott van benne.

Én tudom, hogy meg lett igérve.

febr. 11. 19:40
 26/45 anonim ***** válasza:
25%

"Mondjuk szavazhat rábökés helyett az alapján is, hogy akarsz-e egy pedofilmosdató, országrabló, a hazát ruszkiknak kiáruló kormányt hatalomban látni, vagy választasz inkább valakit, aki nem ilyen"

Egyszerre csak egy pártra tudok szavazni. "Nem ilyen" párt pedig sok van. A Momentum talán ilyen? Mert ha nem, rögtön nincs mi alapján dönteni a Momentum és a Tisza között. Az, hogy a fidesz rossz, nem a tisza mellett érv, hanem a fidesz ellen. Leírtam, hogy nem az a kérdés hogy le kell-e őket váltani, hanem az, hogy kire. Azzal, hogy a fideszt nem akarom, nem vagyok semmivel sem előrébb, mert van 6-8 párt amire váltani lehetne.

"Mikor szavaztál amúgy legutoljára az alapján a Fideszre, hogy mi volt a programja? :D Ez komoly?"

Soha nem szavaztam a fideszre. 2018-ban végigolvastam a Jobbik programját és annak tudatában szavaztam rájuk. 2022-ben szintén elolvastam minden olyan induló programját aki írt valamit, ezért tudom hogy volt és van is programja a Mi Hazánknak is, meg volt egy részletes programja az Egységben Magyarországértnak is, a szakértői tájékoztatóikat is néztem.

"A sorozatos kétharmadok oka mindig a gyurcsányozás, brüsszelezés, migránsozás, rettegtetés voltak, soha nem a program lol"

Akkor mi legyen? Szavazzak a fideszre, mert nekik a legjobb a propagandájuk? Ez ellentmond az első javaslatoddal, de mit számít az...

febr. 11. 19:41
 27/45 A kérdező kommentje:
26, neked nincs önálló gondolatod, mindent mástól vársz, hogy megmondjon neked?
febr. 11. 19:44
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

#26 Akkor te szavazz a program alapján és vergődjél, hogy a Tiszának miért nincs (amúgy van, linkelték is, de te már eldöntötted magadban, hogy az nem az).

Azt viszont vedd tudomásul, 2026 már messze nem a programról fog szólni (nem mintha 2010-től kezdve bármelyik arról szólt volna) és senkit nem érdekel, hogy ki mit ígér. Csak a maffiakormányt akarják leváltani immár milliók és amely jelölt erre képes, az majd alkothat programot.

Érdekes most, hogy fenyegetve érzik magukat és nyüszítenek, rögtön fontos lett a narancskárosultaknak a program és a szakmaiság, mikor a Fidesztől már 2002 óta nem láttak ilyet.

febr. 11. 19:45
 29/45 A kérdező kommentje:
Hogy nem a programokról, de hol vannak a jelöltek? Mikor fogjuk megtudni? 2 héttel a szavazás előtt?
febr. 11. 19:47
 30/45 A kérdező kommentje:
Az a dúrva, hallgatom ezt a csávót és semmilyen, konrét a párttal kapcsolatos, a politikával kapcsolatos, a finanszirozással kapcsolatos kérdésre nem ad konkrét választ, csak terel és mellébeszél.
febr. 11. 19:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!