Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma sem fogjuk megtudni, hogy...

Ma sem fogjuk megtudni, hogy kik lesznek a Tisza politikusai és milyen programja lesz az igéret ellenére sem?

Figyelt kérdés
[link]

#Magyar Péter #Árad a Tégla #Árad a Ház
febr. 11. 19:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
36%
Egy valamit már tudunk 1 millió forintra akarja emelni a minimálbért tehát tudjuk hogy csődbe akarja vinni magyarországot!
febr. 11. 19:21
 12/45 A kérdező kommentje:
Azért nézem a mai interjúját, hogy megtudjam, kik lesznek a jelöltjei, milyen programmal akar indulni, de csak mellébeszél mindenről.
febr. 11. 19:21
 13/45 anonim ***** válasza:
13%

"Én egy kérdező vagyok és nem politikus, nekem nincsenek igéreteim."

Te egy propagandista troll vagy, így pontos.

febr. 11. 19:23
 14/45 anonim ***** válasza:
30%

"Kb. az összes programban ugyanazok a baromságok vannak, nagy részéről ránézésre lehet tudni, hogy nem lesz belőle semmi"

Akkor mit javasolsz? Bökjek rá a szavazólapon valakire, és ha az a fidesz akkor a fidesz, ha a munkáspárt akkor a munkáspárt, arra meg tegyünk magasról hogy melyik párt egyébként milyen ügyek mentén vezetné az országot? Remek jövőkép...

Miért ilyen hatalmas elvárás hogy legyen egy pártnak legalább valamilyen víziója, stratégiája, egy általános irányvonala ami alapján politizálni szeretne? Ha ilyen nincs mindenkinek, akkor nem azokat kell leb.szni akiknek van, hogy minek ez, hát másnak sincs, hanem a többieket kellene ösztökélni arra hogy ugyan ők is mondják már el hogy mit gondolnak az ország sorsáról, hol képzelik el Magyarországot 5-10-20 év múlva.

"Programot senki nem olvas, vagy ha igen, akkor nevezd meg, hogy mikor kampányolt utoljára a Fidesz konkrét gazdasági intézkedésekkel"

Én olvasok, nagyrészt az alapján is szavazok. A fideszről meg már máshol is leírtam, hogy nem az a kérdés hogy le kell-e őket váltani, hanem az, hogy kire. Ha a Tisza annyit tud mondani hogy le Orbánnal, míg más ellenzéki párt fel tud mutatni egy konkrét tervet arról hogy ugyan mi lesz ha Orbán megy, akkor értelemszerűen utóbbira fogok voksolni, és nem rohanok az ismeretlenbe. Egy kormányváltó erőtől igazán elvárható lenne egy kidolgozott program, mint ami a Jobbiknak volt 2018-ban, vagy ami az Egységben Magyarországértnak volt 2022-ben. Ezek nem 20 pontos kiáltmányok voltak, hanem 20-30 oldalas részletes tervezetek a jövőre nézve. Még a Mi Hazánknak is van normális programja, szóval annyira azért nem magas a léc.

febr. 11. 19:24
 15/45 A kérdező kommentje:

Én javasoljak? Azért ültem le, megnézni az interjút, hogy ő fog javasolni.

Nem én vagyok az, akit meg akarnak választani, hanem Magyar Péter, de semmit sem hallok tőle, csak ugyanazt, amit az előző politikusok összességétől.

Én nem vagyok politikus, csak egy választópolgár, akinek kérdései vannak.

febr. 11. 19:27
 16/45 A kérdező kommentje:
Nálam nagyobb propagandista troll egészen biztosan nincs, én számonkérem azt, amit egy politikus igért.
febr. 11. 19:28
 17/45 anonim ***** válasza:
19%

#14 Mondjuk szavazhat rábökés helyett az alapján is, hogy akarsz-e egy pedofilmosdató, országrabló, a hazát ruszkiknak kiáruló kormányt hatalomban látni, vagy választasz inkább valakit, aki nem ilyen.

Mikor szavaztál amúgy legutoljára az alapján a Fideszre, hogy mi volt a programja? :D Ez komoly? A sorozatos kétharmadok oka mindig a gyurcsányozás, brüsszelezés, migránsozás, rettegtetés voltak, soha nem a program lol.

febr. 11. 19:28
 18/45 anonim ***** válasza:
0%

"melyik párt egyébként milyen ügyek mentén vezetné az országot?"

Ne adj a számba valamit csak azért, mert könnyű megcáfolni.

Egyrészt aki érti, az tud a sorok között olvasni, és érti az irányvonalat az üres ígérgetésen túl, és hogy az jó-e.

Másrészt látszik, milyen politikai atmoszférát igér az a politikai tömb, és mi az, ami egyértelműen káros, és nem szabad a hatalom közelébe engedni.

febr. 11. 19:30
 19/45 anonim ***** válasza:
17%
Aranyos, hogy még a felénél sem tartott az interjú, amikor kiírtad a kérdést.
febr. 11. 19:30
 20/45 A kérdező kommentje:
19, azért irtam ki, mert az elején elmondta, hogy nem fog nyilvánosságra hozni neveket és még most is várom, hogy tegye.
febr. 11. 19:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!