Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg nem zavar senkit,...

Tényleg nem zavar senkit, hogy Magyar Péter a fideszből jött ?

Figyelt kérdés
ma 11:55
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
32%
Engem zavar, de a Fidesznél még mindig jobb. Gyurcsány pártjára meg sohasem szavaznék, se Mihasznákra. Ezen kívül van az ellenzéknek egy olyan része, akikre sokkal szívesebben szavaznék, mint Magyar Péter pártjára, de sajnos a választási törvény miatt nem tehetem, mert akkor marad a Fidesz. Akire meg legszívesebben szavaznék, azt meg sikeresen lekaraktergyilkolta egymással karöltve az ójobboldal és az óbaloldal.
ma 12:15
 12/37 anonim ***** válasza:

Orbán apánk is megmondta már: nem az a fontos, hogy honnan jött valaki, hanem az, hogy hová tart.

[link]

ma 12:16
 13/37 anonim ***** válasza:
68%
Sokaknak most minden mindegy, csak ne legyen többé fidesz-kormány. Ezt lovagolja meg MP.
ma 12:16
 14/37 anonim ***** válasza:
50%
Miért zavarna? Téged zavar, hogy a Vitya Sorosból jött?(soros ösztöndíjas volt)
ma 12:17
 15/37 anonim ***** válasza:
41%
#4 11-es vagyok. Nekem vannak kételyeim, de kizárásos alapon nincs más választásom, mint a Tisza.
ma 12:19
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
14, nem, de nekem nincs is bajom Soros Györgyel és nem én húztam fel rá egy egész politikai kampányt
ma 12:20
 17/37 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem zavar, mert amúgy szimpatikus lenne a Fidesz, ha pár dolgon változtatnának (korrupció, gyerekes propaganda).
ma 12:20
 18/37 anonim ***** válasza:
72%

Nem.

Valaki levetkőzi a multat, ld. Hadházy Ákos.

Valakinek nem sikerül, ld. Fodor Gábor.

ma 12:24
 19/37 anonim ***** válasza:
80%

Miért ne lenne más választásod?

ma 12:25
 20/37 anonim ***** válasza:
60%

Engem mint Tisza szimpatizánst nagyon is zavar. Az elejétől fogva csakis kételyeim vannak vele kapcsolatban. Amiket képtelen volt eloszlatni.

Viszont nem komprommitálta magát igazán, a színre lépése óta.

Megbízni nem tudok benne, de rászavazni - jobb híján - igen.

Hiszen jobb alternatíva jelenleg nincs, és a választásig nem is lesz már.

Csakis abból tudok kiindulni, hogy eddig amit képvisel, az vállalható, nem találtam vállalhatatlan dolgot még vele kapcsolatban. Az exfideszességét leszámítva, ami önmagában kevés ahhoz hogy elutasítsam a kormányváltást, egy rendszerváltás egyetlen reális lehetőségét.

Túl sokat várunk tőle, túl kevés bizodalommal.

De még mindig jobb mint az összes többi politikai szereplő.

ma 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!