Amúgy nem zavar titeket hogy Orbán Viktor Romániába küldi a magyarokat? Most komolyan kijönne vissza Romániából ebbe az országba?
Figyelt kérdés
Orbán Viktor:
“ Aki azt gondolja, hogy a románok elhúznak mellettünk, annak azt javaslom, költözzön oda, aztán ha visszajött, akkor beszéljük meg, hogy mit tapasztalt!”
tegnap 20:23
2/14 anonim válasza:
Hagyjuk már, múlt héten jártam ott több nagyvárosban körúton.... hát kb. mintha Ózdon lettem volna mindenhol.
3/14 anonim válasza:
Dehogy zavar. Tényleg menjen oda, akinek nem tetszik itt.
4/14 anonim válasza:
3: mivel már magasabb az életszínvonal, mint itt, és ez a különbség a következő években csak fokozódni fog... Hát igen, már Románia is csábító úticél.
5/14 anonim válasza:
Megint beindult a bezzeg romániázás?? :DDDD
Bezzeg Románia? Ami akkora jogállam, hogy ha nem a liberálisok nyernek akkor semmis a választás? Haha
7/14 anonim válasza:
Képzelem micsoda elmeroggyant lehet az aki a csöves putri romániába menne valami "normálisabb" ország helyett.
Ráadásul egyelőre nyugat-európa van tele román migránssal.
8/14 A kérdező kommentje:
7-es én se költöznék Romániába de ne mond rá hogy “csöves putri” mert már jobb hely mint Magyarország, vagy szerinted Magyarország egy csöves putrinál is rosszabb?
tegnap 22:13
9/14 anonim válasza:
Lehet oda kéne költözzek
Nem tudjátok hogy mennyire kell ott a román nyelv tudása?
Ennél a sz@rhalomnál az is jobb
10/14 anonim válasza:
"de ne mond rá hogy “csöves putri” mert már jobb hely mint Magyarország"
Na, mitől "jobb hely"?
Gondolom össze is tudod foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!