Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amúgy nem zavar titeket hogy...

Amúgy nem zavar titeket hogy Orbán Viktor Romániába küldi a magyarokat? Most komolyan kijönne vissza Romániából ebbe az országba?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor:

“ Aki azt gondolja, hogy a románok elhúznak mellettünk, annak azt javaslom, költözzön oda, aztán ha visszajött, akkor beszéljük meg, hogy mit tapasztalt!”

tegnapelőtt 20:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Európai Unióban MINDEN hely jobb hely mint ez az orbán-posvány!
tegnapelőtt 22:54
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Ezzel a mondatával abszolút nem érzem, hogy engem, vagy bárkit Romániába küldene. Egyébként is ha Romániában jobb, akkor miért lenne baj, ha tényleg oda küldene bárkit? Én is úgy gondolom, hogy aki szerint jobb Romániában, az menjen el, nézze meg, maradjon ott, vagy jöjjön vissza, nincs ezzel semmi gond.
tegnap 06:10
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Egyelőre még a "jóléti" romániából kifelé vándorolnak, nem befelé. 🙂

Ti menjetek nyugodtan románba, oda is valóak lennétek.

Én személy szerint előbb mennék az osztrákokhoz, és tanulnám meg a németet, mint a rommert. 😉

tegnap 07:46
 14/14 Waff ***** válasza:
27%
Kellemes vergődést! 🥰
tegnap 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!