Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Titeket nem...

Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy a kormány éppen most árulja ki külföldieknek a hazát?

Figyelt kérdés

- Az arabok engedélyt kapnak, hogy Rákosrendezőn bármit, köztük mecsetet is építhessenek, ami az iszlám terrorral való riogatás után igencsak érdekes

- Hol van a globális nagytőkétől való megvédés?

- Hol van a szuverenitás?

Ha valaki azt hinné közületek, hogy ez csak libsi hőzöngés, akkor további tények: Mohamed Alabbar, akinek el lesz adva ez a budapesti rész, Belgrádban már megépítette azt, amit ide is tervez Kula Belgrade néven.

Mindez hogyan fér össze nálatok fejben?

tegnap 19:40
 1/10 SzocdemOliver ***** válasza:
47%

"Mindez hogyan fér össze nálatok fejben?"

Nincs agyuk. Kivéve azoknak a fideszeseknek, akiknek érdekükben áll a Fidesz hatalmon tartása, mivel anyagi hasznuk van belőle. De aki még szegényebbé válik Orbán zsarnoki rendszerének következtében és ennek ellenére is a Fideszre szavaz annak tényleg nincs agya!

tegnap 19:45
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Ezt csinálta eddig is. 15 éve már. Oroszoknak, Kínának. Ott a lepetelepedési mutyi...
tegnap 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Mutyisztán
tegnap 22:42
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

"Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy a kormány éppen most árulja ki külföldieknek a hazát?"

A Mi Hazánk Mozgalmon kívül mindegyik 1000-rel ezt csinálja. Miért a fideszeseknek célzod ezt?

tegnap 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Én jobboldali vagyok, de hagyományos értelemben (nem olyan fideszesen), kapitalista beállítottságú, támogatom a tőke, áruk áramlását, piacgazdaságot, nem vagyok ellene a külföldi befektetéseknek. Az sem zavar, ha zsidók vagy arabok hozzák a tőkéjüket Magyarországra, itt hoznak létre cégeket, beruházásokat (és azt sem ellenzem, ha magyarok viszik külföldre a pénzüket, más országokban fektetik be).

Az 50 milliárdos ár korrektnek tűnik a telekért, valószínűleg más sem adott volna többet. A hírek szerint független értékbecslő határozta meg.

A Bosnyák téri fejlesztés állami megvásárlása a Bayer Proeprtytől 600 milliárdért sokkal gyanúsabb szerintem.

Rákosrendezőn a külföldi befektető vállalja, hogy 5 milliárd eurós fejlesztést visz végig, ami jó dolog a városnak azon az elhanyagolt részén.

Ami engem zavar, hogy a kormány nem egyeztetett Budapest városvezetésével, helyi önkormányzatokkal, építésügyi hatóságokkal, nekik is kellett volna hagyni nagyobb beleszólást.

tegnap 23:21
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 a Mi hazánk mozgalom szerint meg kellene adnia magát annak, akit Oroszország megtámad, továbbá össze kell fogni a Fidesszel:

https://www.youtube.com/watch?v=eW3PvpbHJKQ

tegnap 23:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5#-höz hasonlóan engem is az átgondoltság és előkészületek hiánya zavar. Elvi alapon azzal nincs bajom, hogy külfödi, akár arab befektető jöjjön, bár az utóbbi tizenöt év kormányzására tekintve el tudnám képzelni, hogy egy kicsit nagyobb odafigyeléssel nekünk is meglenne a pénzünk, hogy kezdjünk a telekkel valamit. Meg ott van annak a problémája, hogy nem csak pénzünk nincs a beruházásra, hanem láthatóan túl sok ötletünk sincs arra nézve, hogy hogy kéne megvalósítani. Csak sajnos túl sok jóra az araboktól se számítok minőségileg, a modern építészet nagyon sivár tud lenni, pl. a belgrádi fejjel lefelé álló palackra hajazó felhőkarcoló ultragáz.
ma 00:16
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

#6,

Ez pontosan hol van, mert bocs, de egy 57 perces interjút nem fogok ezért megnézni. Amúgy ez egy Budaházy interjú, tehát amit ő mond, az nem MHM vélemény.

ma 00:19
 9/10 A kérdező kommentje:

#7 ez kb. mindennel így zajlott az elmúlt 15 évben, a Fudan, a Diákváros ugyanilyen kretén átgondolatlan módon zajlott, ordított róluk, hogy politikai mutyi van mögötte.

#8 ott van a címben többek közt. Budaházy az MHM-es emberek ikonja, példaképe, tehát ha az, amit ő mond nem vélemény, akkor nem tudom, kié az.

ma 00:34
 10/10 anonim ***** válasza:

#9,

Ezek szerint te sem nézted meg :D amit linkeltél :D

A címben sokszor ferdítenek a firkászok, de tegyük fel, hogy így mondta.

" Budaházy az MHM-es emberek ikonja, példaképe,"

Ettől még nem az mhm nevében nyilatkozik.

"tehát ha az, amit ő mond nem vélemény, akkor nem tudom, kié az."

Toroczkai, Apáti, Dúró, Novák pl.

Na tőlük keress ilyen kijelentést.

ma 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!