Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy a kormány éppen most árulja ki külföldieknek a hazát?
- Az arabok engedélyt kapnak, hogy Rákosrendezőn bármit, köztük mecsetet is építhessenek, ami az iszlám terrorral való riogatás után igencsak érdekes
- Hol van a globális nagytőkétől való megvédés?
- Hol van a szuverenitás?
Ha valaki azt hinné közületek, hogy ez csak libsi hőzöngés, akkor további tények: Mohamed Alabbar, akinek el lesz adva ez a budapesti rész, Belgrádban már megépítette azt, amit ide is tervez Kula Belgrade néven.
Mindez hogyan fér össze nálatok fejben?
"Mindez hogyan fér össze nálatok fejben?"
Nincs agyuk. Kivéve azoknak a fideszeseknek, akiknek érdekükben áll a Fidesz hatalmon tartása, mivel anyagi hasznuk van belőle. De aki még szegényebbé válik Orbán zsarnoki rendszerének következtében és ennek ellenére is a Fideszre szavaz annak tényleg nincs agya!
"Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy a kormány éppen most árulja ki külföldieknek a hazát?"
A Mi Hazánk Mozgalmon kívül mindegyik 1000-rel ezt csinálja. Miért a fideszeseknek célzod ezt?
Én jobboldali vagyok, de hagyományos értelemben (nem olyan fideszesen), kapitalista beállítottságú, támogatom a tőke, áruk áramlását, piacgazdaságot, nem vagyok ellene a külföldi befektetéseknek. Az sem zavar, ha zsidók vagy arabok hozzák a tőkéjüket Magyarországra, itt hoznak létre cégeket, beruházásokat (és azt sem ellenzem, ha magyarok viszik külföldre a pénzüket, más országokban fektetik be).
Az 50 milliárdos ár korrektnek tűnik a telekért, valószínűleg más sem adott volna többet. A hírek szerint független értékbecslő határozta meg.
A Bosnyák téri fejlesztés állami megvásárlása a Bayer Proeprtytől 600 milliárdért sokkal gyanúsabb szerintem.
Rákosrendezőn a külföldi befektető vállalja, hogy 5 milliárd eurós fejlesztést visz végig, ami jó dolog a városnak azon az elhanyagolt részén.
Ami engem zavar, hogy a kormány nem egyeztetett Budapest városvezetésével, helyi önkormányzatokkal, építésügyi hatóságokkal, nekik is kellett volna hagyni nagyobb beleszólást.
#4 a Mi hazánk mozgalom szerint meg kellene adnia magát annak, akit Oroszország megtámad, továbbá össze kell fogni a Fidesszel:
#6,
Ez pontosan hol van, mert bocs, de egy 57 perces interjút nem fogok ezért megnézni. Amúgy ez egy Budaházy interjú, tehát amit ő mond, az nem MHM vélemény.
#7 ez kb. mindennel így zajlott az elmúlt 15 évben, a Fudan, a Diákváros ugyanilyen kretén átgondolatlan módon zajlott, ordított róluk, hogy politikai mutyi van mögötte.
#8 ott van a címben többek közt. Budaházy az MHM-es emberek ikonja, példaképe, tehát ha az, amit ő mond nem vélemény, akkor nem tudom, kié az.
#9,
Ezek szerint te sem nézted meg :D amit linkeltél :D
A címben sokszor ferdítenek a firkászok, de tegyük fel, hogy így mondta.
" Budaházy az MHM-es emberek ikonja, példaképe,"
Ettől még nem az mhm nevében nyilatkozik.
"tehát ha az, amit ő mond nem vélemény, akkor nem tudom, kié az."
Toroczkai, Apáti, Dúró, Novák pl.
Na tőlük keress ilyen kijelentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!