Fideszesek! Titeket nem zavar, hogy Orbán teljesen hülyének néz titeket azzal, hogy itthon háborús veszélyhelyzetet, különleges jogrendet hirdetve Horvátország után most Indiában nyaral? Ilyenkor mit éreztek?
Figyelt kérdés
Persze úgy, hogy titokban ment el nyaralni és lebuktatták...ma 08:16
1/14 anonim válasza:
Mintha azzal lenne bármiféle problémájuk, hogy egy nem háborúban álló országban egyedül nálunk van háborús vészhelyzet... sehol máshol sincs rendeleti kormányzás Európában.
2/14 anonim válasza:
Egy fideszes ilyen szinteken nem gondolkodik, kongó üresnek képzelem el a fejüket.
3/14 anonim válasza:
Szabira ment, miután letelt a fél év EU tanács elnökség, semmi különleges nem történt.
Mit kellene érezni? Én is szoktam szabira menni, mégse dől össze az iroda.
4/14 anonim válasza:
#3 Még a kérdést sem tudtad értelmezni, nem csoda, hogy a fideszre szavaztál.
5/14 anonim válasza:
Azt, hogy miért kéne nagydobra verni, ki mikor és hol nyaral? Ennek meg semmi köze a háborús vészhelyzethez, attól még mindenkinek ugyanúgy jár a szabadság.
6/14 anonim válasza:
" Én is szoktam szabira menni, mégse dől össze az iroda."
Úgy érted, a közmunkás bodega?
7/14 anonim válasza:
Miért zavarna? Én is nyaraltam 2x idén, és több millió magyar is.
9/14 anonim válasza:
De legalább nem büdös a szájuk és nem agyhalottak.
10/14 anonim válasza:
Te kedves proli kérdező!!
Miért van bajod azzal, ha elmegy szabadságra???
Te nem voltál.. de voltál!
Amúgy meg ha te annyit dolgoznál, utaznál, tárgyalnál, döntenél stb mint Orbán Viktor, rég belehaltál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!