Mi az indok amiért az Mhm-re fogsz szavazni 2026ban?
Azt vettem észre, hogy Tiszásként egyre jobban szimpatizálok a Mi hazánkal. (Előtte Momentumos voltam, de be kellett látnom, hogy egy bukott pártról van szó) legfőképpen azért, mert ahogy nézem, furcsa mód a magyar politikában, sem a DK-nak, sem a momentumnak, sem a fidesznek. De még a Tiszának sincs rendes átfogó program terve, és ahogy látom a Mi hazánk próbálja is a saját tervet meg valósítani, hogy az ország jobb legyen. Mert most őszintén? Ki ne akarná, hogy a kisgazdákat ne lehetetlenítse el a kormány ? Talán a Tiszának vannak még intézkedései arra, hogy tegyen valamit és ezért alapult meg a Tisza - sziget szerveződés, viszont ez még annyira új annyira bizonytalan, hogy jelenleg a Tisza / Mi hazánk között őrlődőm. Még nem tudom, hova fogom rakni az x-et 2026ban. Titeket mi győzött meg, egyik vagy a másik oldalról?
(Az hogy a Tiszások többen vannak számomra nem érv)

#54 Minket legutóbb pl. egy ukrán terrorszervezet fenyegetett meg. Persze a mainstream média ezt nem tartotta fontosnak megemlíteni.

54
Ebből az látszik hogy a MH javaslata sem nem egyedülálló,sem nem ördögtől való..

#40 "Az EU-tagság semmilyen előnnyel nem jár Magyarország és a magyar emberek számára, hátrányokkal viszont annál inkább."
Igen, ezt akarják az idióták elhitetni az emberekkel, csakhogy ez rohadtul nem igaz!
EU tagság nélkül az összes importáru sokkal drágább lenne. Mi meg mindent IS importálunk. Drágább és körülményesebb volna a külföldi nyaralás. Bizonyos szolgáltatások is vagy nem működnének vagy drágábbak lennének (pl. roaming). A külföldi munkavállalás is SOKKAL nehezebb lenne. Online külföldről rendelés is lassabb és drágább lenne. És még sorolhatnám.
Én épp hogy hátrányt látok alig. Légyszi mesélj, mik azok a nagy hátrányok, mert érdekel!
#50 "Mivel rég kikoptak azok a tisztek vezetők,és 25 éve nincs kb sorkatonaság,ugyhogy igen,totál elshisze hogy ez már nemaz volna amiben én is részt vettem anno.."
Igen, ahogy a politikából is kikoptak már a régi rendszerben nevelkedett vezetők, igaz? Ja nem!

"Mivel rég kikoptak azok a tisztek vezetők,és 25 éve nincs kb sorkatonaság,ugyhogy igen,totál elshisze hogy ez már nemaz volna amiben én is részt vettem anno.."
Most is ugyanolyan redvás bunkók vannak ott mint akkoriban voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!