Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az indok amiért az Mhm-re...

Mi az indok amiért az Mhm-re fogsz szavazni 2026ban?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy Tiszásként egyre jobban szimpatizálok a Mi hazánkal. (Előtte Momentumos voltam, de be kellett látnom, hogy egy bukott pártról van szó) legfőképpen azért, mert ahogy nézem, furcsa mód a magyar politikában, sem a DK-nak, sem a momentumnak, sem a fidesznek. De még a Tiszának sincs rendes átfogó program terve, és ahogy látom a Mi hazánk próbálja is a saját tervet meg valósítani, hogy az ország jobb legyen. Mert most őszintén? Ki ne akarná, hogy a kisgazdákat ne lehetetlenítse el a kormány ? Talán a Tiszának vannak még intézkedései arra, hogy tegyen valamit és ezért alapult meg a Tisza - sziget szerveződés, viszont ez még annyira új annyira bizonytalan, hogy jelenleg a Tisza / Mi hazánk között őrlődőm. Még nem tudom, hova fogom rakni az x-et 2026ban. Titeket mi győzött meg, egyik vagy a másik oldalról?

(Az hogy a Tiszások többen vannak számomra nem érv)

febr. 11. 08:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/114 anonim ***** válasza:
34%

#98: már máskor linkeltem de tessék:

[link]

0:27-től 0:58-ig. A lényegi rész 0:55 körül hangzik el ("a kettőnek együtt többsége van").

Jó étvágyat a fidesz-mihaszna koalícióhoz!

U.i: részemről Magyar Petikézhettek, mert tényleg nem érdekel jelenleg egyik párt sem, csak nem szeretem a kifejezetten magyar érdekek ellen cselekvő, sunyi, álszent, fidesz szekerét toló pártokat.

febr. 14. 20:29
 102/114 A kérdező kommentje:
Hallod 98as. Az megvan hogy a különböző politikai pártok együtt szavaznak a Magyar parlamentben? Csak a nagyon baloldali réteg csinálja azt. Hogy nem szavaz meg valamit hogy szét trolkodja a fideszet
febr. 14. 20:34
 103/114 anonim ***** válasza:
59%

101

Mennyire szánalmas vagy!

Konkrétan nem magukhoz számolta Gulyás Gergely,hanem azt mondta hogy a Mi Hazánk sem a háborúpárti narrativát nyomja!

És ezek számszerüsitve többen voltak .

Ebből hoztad ki a koaliciót?

Ezt még a 444 sem hozta igy össze.

Folyamatosan hazudtok!

Ezek a hazugságok adják annak narrativának a gerincét hogy a Mi Hazánk a fidesz pártja!

Közben meg egy olyan palira készül a Mi Hazánkon kivüli ellenzék leszavazni,aki bizonyithatóan 14 évig röhögve élvezte a saját és a ner korrupcióját!

febr. 14. 20:47
 104/114 anonim ***** válasza:
42%

103 - Toroczkai a Jobbikot rohasztotta, ugyanúgy mint Dúró meg a hülye férje...

Lehet hogy neked ezek megfelelnek, nekem büdösek kissé!

febr. 14. 21:09
 105/114 anonim ***** válasza:
60%
#103 Én csak azt nem értem, hogy van aki szerint a MH a fidesz fiókpártja, van aki szerint a dk az, más szerint meg a tisza - akkor miért nem szavaz mindenki egyből a fideszre?
febr. 14. 21:19
 106/114 anonim ***** válasza:
67%

104

Segíts már kérlek,mivel rohasztották le?

Hogy nem érettek egyett a balos iránnyal ,és nem kis harcok után végül kiváltak,és alapitottak saját pártot?

Hát nem szárnyalni kéne a jobbiknak nélkülük ha helyes irány volt a "néppártososdás" ? :D

Mindig ezek a kinos kérdések amikre sosam tudtok válaszolni. :D

105

Én azért nem mert tudom hogy a Mi Hazánk nem szatelitpárt.

Ez 26 ban,ha kikap fidesz és az MH nem köt vele semmilyen koaliciót ,másoknak is ki fog derülni.

Tiszára nem vagyok hajlandó,mert a szart ,szarra nem cserélem..

febr. 14. 21:25
 107/114 anonim ***** válasza:
47%
Hát ha a komcsivá vált Jobbik nem is szárnyal, ugyanúgy a komcsi MHM sem, szépen maradnak max 10-12%-on. A Fidesz meg a Tisza szárnyal, a többiek fasorban sincsenek elempéstől, dékástól, kutyástól.
febr. 15. 09:44
 108/114 anonim ***** válasza:
53%
#107 Még mindig nem tudod megmondani, mitől komcsi az MHM, ugye?
febr. 15. 09:49
 109/114 anonim ***** válasza:
18%
Visszahoznák a komcsi sorkatonaságot, miközben ők maguk is jól tudják hogy semmi értelme és hogy teljesen indokolt volt a megszüntetése 2004-ben ennek a felesleges ráfizetéses intézménynek. Semmi olyan változás nem történt azóta sem nálunk, sem a világban, ami miatt újra be kéne vezetni a komcsi rendszer egyik jelképes terror intézkedését. Felejtsék el, semmi értelme.
febr. 15. 09:58
 110/114 anonim ***** válasza:
45%

109

A sorkatonaság nem komcsi dolog,csak a Te agyadban!

És nem azt a sorkatonaságot szeretnék ami régen volt!

Jelenleg több országban is van Európában,akkor ők is komcsik?

[link]

febr. 15. 10:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!