Akinek ellenszenves Magyar Péter, nála mi a fő indok?
Vásárolt egy már létező pártot, azzal akar rendszert váltani.
Na tudod kit hülyíts...
Akkor nem volt baja a NER-el, amikor pénze volt belole.
Nekem ez vele a bajom.
Többet nem lehet megjelölni? :D
Nekem nem hiteles. Ő a rendszer ellensége, aki a rendszer embere és haszonélvezője volt? Aki ilyen gyorsan váltogatja a köpönyegét, én abban egy percig nem tudnék megbízni.
Erre ráerősít az is, hogy felvette a feleségét, amikor még együtt voltak. Irtó ciki pasi. Mint férfi, mint ember, nekem nulla. Bár lehet, hogy a politikusoknál ez nem szempont, ott alacsonyan van a léc. De ha rendszert akarunk váltani, mert a mostani gáz, akkor azt nem egy ugyanolyan gázos emberrel kéne.
Viselkedése alapján elég valószínűnek tartom, hogy nárcisztikus személyiséggel van dolgunk. Ami persze még nem kizáró ok abban, hogy politikus legyen valaki, de azért egy intő jel. Egyénként nem mondanám, hogy kimondottan ellenszenves, sőt elsőre inkább megnyerőnek tűnik. De ha látja benne az ember a nárcisztikust, akkor joggal feltételezheti, hogy ez csak álca. És hát a családtaggal való beszélgetés titkos hangfelvétele, még ha már válófélben voltak is, olyan húzás, ami igen komoly kérdőjeleket állít a becsületessége köré. Abba pedig nem is mennék bele, hogy a "szakmai" múltjából, illetve a volt feleségéhez való viszonyából milyen következtetéseket vonhatunk le, mert ezekben a kérdésekben szerintem nem látunk tisztán.
Mindenesetre figyelemmel követem a tevékenységét, mert attól függetlenül, hogy mint embert hogy ítélem meg, komoly szerepet játszhat a NER destabilizálásában, és akárhogy is, ez nem kis dolog... Viszont, ha úgy alakulna a helyzet, az ország, de még egy minisztérium vezetését sem szívesen bíznám rá.
Hiteltelen és gerinctelen.
Hiteltelen, mert amíg megvolt Judit asszony és a milliós állami fizetése, addig ugyebár milyen jól elvolt a " maffiakormánnyal"...
Gerinctelen, mert egy titokban felvett családi beszélgetéssel indít, amiből nyilván látszik, hogy egészséges személyisége biztosan nincs, másrészt a családjára sincs tekintettel.
1. NER kitartott volt elég hosszú ideig, én nem gondolom hogy ennyi idő után gerincetnövesztenének ezek az emberek
2. szociopata
Ennek ellenére az tetszik nyilván, hogy próbálja a fideszt gyengíteni , mivel más nem nagyon van aki ezt tenné (vagy akik igen, azoknak nincs elég hangjuk, pénzük és hatalmuk nagy embertömegeket megmozgatni)
Szóval összefoglalva : más nincs, úgyhogy ezt kell szeretni, orrbefogva ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!