Mit szólsz a TISZA eddigi szerepléséhez?

Nincs valódi szavazóbázisa. Csak azért szavaznak rá mert ő az egyetlen esély, de azt a liberálisok sem gondolják komolyan, hogy egy két éve még NER kitartott harmadrendű pártkatona, most hithű liberális globalista LMBTQ hívő lett.
De az sok mindent elmond a baloldalról, hogy a Fideszben harmadrendű pártkatona, pártvezér lehet a liberálisok élén.

#2: "De az sok mindent elmond a baloldalról, hogy a Fideszben harmadrendű pártkatona, pártvezér lehet a liberálisok élén."
A baloldalról mond el sokat, hogy ki van a liberálisok élén? Ennek így semmi értelme, a két csoport nem ugyanaz, még ha lehet is átfedés. Én pl liberális vagyok, de borsódzik a hátam a baloldali típusú gazdasági berendezkedéstől.
Egyébként nem fogja az ellenzékieket érdekelni, hogy mi a véleményetek arról, hogy kire szavaznak. Volt idő, amikor számított és amikor lehetett volna beszélni róla, de mára már olyan szinten tettétek vállalhatatlanná a közbeszédet, hogy ennek egyáltalán nincs jelentősége.

Egyszerűen zseniális!
Ahogyan folyamatos hazudozással és folyton megszegett ígéretekkel milliós szavazóbázist tudott fölépíteni és megtartani, az az ő oldalukról zseniális teljesítmény.
Népi/szavazói oldalról viszont inkább lesújtó ez az eredmény- de ez egy másik kérdés... 😕

6,
Most épp nem. De róla is elmondhatnám majdnem ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!