Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek azzal érvelnek, hogy Torockait vádolják azért amiért Magyar Pétert kellene ? (Okfejtés lent)

Figyelt kérdés
Sokat hallani, hogy azért nem szavaznak a Mi hazánkra mert attól félnek, hogy a mi hazánk a fidesz szatelit pártja és Torockai a fidesz emberre. Miközben erre semmilyen bizonyíték nincs. Ezzel ellentétben, Magyar Péter saját maga váltotta be, hogy Fidesz tag volt. - ellenben Torockai még sosem volt a fidesz tagja. - akkor még is miért szavaznak Magyar Péterre ? Nem tardság ez a kettős mérce ? Ennek fényében amúgy még az az érdekes, hogy Magyar Pétert nyomatja a fidesz média birodalma és a megafon és a Facebook. Oké hogy szidják mint a Gyurcsányt, viszont a fidesznek is látnia kell, hogy ezzel Magyar Péter malmára hajtják a vizet. Addig S Mi hazánk szinte alig szerepel a médiában, ha szerepel is akkor is valódi negatív színben tüntetik fel őket és nem úgy negatívban mint Magyar Pétert hogy "jaj képzeljétek mit csinált már megint Magyar Péter" hanem hogy teljesen nevetségesé teszik a Mi hazánk pártot azzal, hogy ki forgatják a szavaikat. És Torockai még csak a Facebookon sem lehet fent. Őt nem mutogatja a megafon, nincs mögötte a "Facebook algoritmusa" amiről elismerten tudjuk, hogy befolyásolta anno az elnök választást amerikában.

febr. 7. 11:52
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
13%

"Én vállalom a vitát."

Nem ez volt a kérdés, hanem hogy rendelkezel-e megfelelő ismeretekkel. Ha szerinted egy érvelési hiba valid érv, akkor telibe szarja mindenki, hogy mennyire vagy hajlandó vitázni, a hazugság, hazugság marad.

Nem kell hazudni vagy legalább gerincesen vállalni, ha ezt teszed. Ennyi a feladat.

Tudom, tudom, a magyarok többségéből már kiveszett a gerinc, de akkor is..

ma 08:09
 42/46 anonim ***** válasza:

41, de ez a kérdés. Adj egy cimet, hogy hová menjek hazugságvizsgálatra és saját költségre elmegyek, de engem te ne merj hazugozni többet. Saját költségemre vállalom, hogy elmegyek egy álltalad megjelölt helyre, ahol elmondom ugyanezeket a véleményeket, ha mégegyszer, hazugozol, onnantól feljelentést teszek rágalmazásért, ismeretlenül is.

Bennem van annyi gerinc, hogy ne mások hazugozásával nyerjek vitát. Ha úgy gondolod, hogy benned is, szervezd meg és megyek hazugságvizsgálatra.

ma 08:12
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt, a hazugságvizsgálat nem 100%-ig pontos, ezért sem döntő erejű egy ilyen vizsgálat, ha az lenne, akkor nem mindenféle tárgyalás lenne, hanem ezt a vizsgálatot csinálnák meg mindenkivel.

Másrészt, nem attól függ, hogy igaz-e vagy sem, hogy mit mutat a gép. Vannak tények és ha ennek ellentmondasz, akkor definíció szerint hazugságról beszélünk.

[link]

A te esetedben erről van szó, szóval objektíven kimondható, hogy az állításod nem igaz. Ezt hívják hazugságnak.

Ha tévednék, akkor cáfolnál és olyan rendőrségi intézkedésekkel fenyegetnél, amiknek egyébként nem is lenne következménye, mivel anonim felhasználóról beszélünk, így nem tudlak rágalmazni sem.

A rágalmazás más előtt történő becsületsértésről szól, de mivel nem tudjuk, hogy ki vagy, nincs neved, mert teljesen anonim vagy, így nem tudunk rágalmazásról beszélni.

Te is le tudod írni, hogy én hazudok, annak se lenne semmi következménye, mert én is teljesen anonim vagyok.

ma 08:45
 44/46 anonim ***** válasza:

Fejeződött már be vita ezen az oldalon úgy, hogy rendőrségi feljelentés lett belőle, sőt tudtommal vittek is el embert a rendőrök innen.

Innentől, most kérlek utoljára, hogy vagy befejezed azt, hogy engem hazugozol vagy megyek a rendőrségre rágalmazásért, becsületsértésért feljelentést tenni és meg fogod tudni, ki vagyok.

Én vállalom a véleményem és azt, amit Magyar Péterről irtam, ha kell hazugságvizsgáló alatt is.

ma 08:49
 45/46 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még? Ez a csörte már rég nem a kérdésről szól! önálló életet kezdett élni.
ma 10:10
 46/46 anonim ***** válasza:
0%

"Fejeződött már be vita ezen az oldalon úgy, hogy rendőrségi feljelentés lett belőle, sőt tudtommal vittek is el embert a rendőrök innen."

Csak nem mindegy, hogy mivel. Pl. felbujtásért elvisznek.

Hogy értsd, ennek az oldalnak is be kell tartani a törvényeket, szóval ha itt rágalmazás lenne, akkor már törölniük kellett volna ezeket a válaszokat, vagyis még az oldal sem tekinti rágalmazásnak.

"Innentől, most kérlek utoljára, hogy vagy befejezed azt, hogy engem hazugozol vagy megyek a rendőrségre rágalmazásért, becsületsértésért feljelentést tenni és meg fogod tudni, ki vagyok."

Azt vágod, hogy ha megteszed és kiderül, hogy nem igaz, akkor én jelenthetlek fel rágalmazásért?

Te jelenleg egy bűncselekménnyel gyanúsítottál meg. Ha ezt nem követtem el, akkor téged ezért elő lehet venni.

Tehát nem, jogilag nem követtem el rágalmazást.

Parancsolj: "Btk. 226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

[link]

A rész, amire én hivatkoztam ezen a linken is megtalálható, itt: "A bűncselekmény megállapításához az szükséges, hogy a sértett, vagyis az aki(k) ellen az elkövetési magatartás - tényállítás, híresztelés, ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezés használata - irányul felismerhető, beazonosítható legyen."

Felismerhető és beazonosítható vagy? Még én se tudom, hogy ki vagy, miről beszélsz? :DDDD

"Én vállalom a véleményem és azt, amit Magyar Péterről irtam, ha kell hazugságvizsgáló alatt is."

Csak nem véleményt írtál. Ha véleményt írtál volna, akkor nem hazudhatnál, mivel a vélemény hazugság kérdése. Ezt nem is lehet hazugságvizsgálóval ellenőrizni.

Még egyszer, a hazugsághoz valótlanságot kell állítani.

Pl. ezt: "én egy szóval sem állitottam, hogy mi az, amit Magyar Péter leépitett, vagy nem épitett le".

ma 10:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!