Miért van az, hogy az emberek azzal érvelnek, hogy Torockait vádolják azért amiért Magyar Pétert kellene ? (Okfejtés lent)
"Szabad tudni..."
Szabad. Fent van minden a párt Discord oldalán. Még rendszeres előadásokat is tartanak a párt terveiről, amit bárki szabadon meghallgathat.
Toroczkai: "Egyik dédapja Tutsek Gusztáv Vazul, az 1956-os forradalom utáni perek hírhedt vérbírója volt, aki több tucat forradalmárt ítélt halálra, többek között Wittner Máriát is."
Eddig olvastam.
Ezt a segget gusztus kell nyalni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1293..
Érdekes, hogy a MH erre is csak hivatkozott, de semmit sem lépett...
Ők sem többek egy falurádiónál!
"hogy a mi hazánk a fidesz szatelit pártja és Torockai a fidesz emberre. Miközben erre semmilyen bizonyíték nincs"
Csak több helyen együttszavaztak, viszik a fidesznek fontos témákat, pl. mosdatják az oroszokat stb.
"Ezzel ellentétben, Magyar Péter saját maga váltotta be, hogy Fidesz tag volt."
Hadházy is az volt, mégis ő dolgozik kb. a legjobban az ellenzéki oldalon. Ez nem igazán érv.
Akkor lenne releváns, ha fideszes volt és a fidesznek segít most is, viszont láthatóan a fideszt eléggé zavarja MP, míg a mihazánk nem, sőt felületet biztosítanak nekik.
Ha valakiről elhiszem, hogy lejött a NERről, az Hadházy Ákos.
Jelen pillanatban a kevés valódi hiteles politikusok egyike és nincs belük sok.
Magyar Péterről én a mai napig nem vagyok meggyőződve, hogy ő jött és nem küldték. Sőt! Ahogy halad az idő előre, egyre inkább azt gondolom -bár még most is vacilálok-, hogy őt küldték és nem jött.
Az mindegy, hogy küldték vagy jött. Ami egyértelmű, hogy nincs kapcsolatuk, mert elég szépen építi le a fideszt.
Miközben a mihazánk meg éppen kisegíti a fideszt, amikor kell nekik.
Ilyen szempontból lehet tudni, hogy melyik pártok között van kapcsolat.
Ami ténylegesen kérdéses MP esetében, hogy a saját fideszét építi vagy akkor már tényleg rendbe tenné az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!