Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Torockai Lászlo facebook...

Torockai Lászlo facebook oldalát miért tőrlik mindig?

Figyelt kérdés
tegnap 08:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

A Facebook egy közösségi oldal, aminek vannak szabályai, amit regisztrációkor elfogadsz. Ha nem tartod be a szabályokat, simán törölhetik az oldalad, hiszen, mint jogtulajdonos, joguk van ehhez.

A tulajdonos a Facebook adminjainál tud tájékoztatást kérni, hogy miért kapott tiltást, vagy törlést.

tegnap 08:34
 2/21 anonim ***** válasza:
Törölték nekem nem adnja ki
tegnap 08:40
 3/21 anonim ***** válasza:
50%
Jobb kérdés, hogy Tutsek Laci miért akar egy olyan gonosz, zsidó közösségi oldalon fent lenni, mint a Fészbukk.
tegnap 09:39
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Mert a Facebookon véleménydiktatúra van. Aki nem elég jó elvtárs, azt letiltják.
tegnap 10:20
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

4, és kötelez téged, vagy Toroczkai Lászlót, bárki is, hogy ebbe a véleménydiktatúrába kényszerüljön regisztrálni? Amig szabad a regisztráció és önkéntes, vagy elfogadod a szabályokat, vagy ők tartatják be.

A McDonald's-ba is, ha bemész, tisztában vagy vele, hogy nem kaphatsz Whopper menüt, kivéve talán, ha Chuck Norrisnak hivnak, mert ő egyszer kapott.

tegnap 10:24
 6/21 anonim ***** válasza:
60%
#5 Visszakérdeznék: szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?
tegnap 10:37
 7/21 anonim ***** válasza:
52%

6, mivel ők adják a cég pénzügyi hátterét és a reklámozóik, mivel nekik megfelel, hiába kérdezel vissza, nekem nincs beleszólásom, maximum, hogy nem fogadom el a feltételeiket, mikor regisztrálok. Mondjuk, engem még nem is bannoltak, vagy törölték az oldalam.

Csinálj jobbat, ha nem tetszik, de, még a nagy zseni Musknak is beletört a bicskája a Twitterbe, mert szétesett alatta.

tegnap 10:39
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

#7 Szóval szerinted az jó, hogy a Facebook, pontosabban Mark Zuckerberg dönt a magyarországi választások eredményéről.

Amúgy megmutatnád, hol írják a Facebook feltételeiben, hogy csak woke-ista politikai véleményt szabad megosztani?

tegnap 10:56
 9/21 anonim ***** válasza:
52%
8, szerintem nem elvárható egy világpiaci cégtől, hogy a magyar politikai elvárásoknak megfelelően működjön szerintem.
tegnap 11:02
 10/21 anonim ***** válasza:
51%
#9 Nem válaszoltál a kérdésekre.
tegnap 11:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!