Torockai Lászlo facebook oldalát miért tőrlik mindig?
10, de válaszoltam a kérdésre.
Szerintem nem elvárható egy világpiaci cégtől, hogy a magyar politikai elvárásoknak megfelelően működjön.
Szerintem, ez volt a válasz az általad feltett kérdésre.
Válaszoltam.
#11 Akkor feltenném még egyszer a kérdéseket:
Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?
Megmutatnád, hol írják a Facebook feltételeiben, hogy csak woke-ista politikai véleményt szabad megosztani?
12, akkor leirom mégegyszer a válaszomat a kérdésedre:
Szerintem nem elvárható egy világpiaci cégtől, hogy a magyar politikai elvárásoknak megfelelően működjön.
Szerintem, ez volt a válasz az általad feltett kérdésre.
Vagy a magyar jogrendszer változzon annyira, hogy a facebook-hoz igazodjon, vagy, ha a magyar jogrendszernek nincs ezzel gondja, akkor az emberek igazodjanak a magyar jogrendszerhez és a facebook szabályaihoz.
#13 Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?
Megmutatnád, hol írják a Facebook feltételeiben, hogy csak woke-ista politikai véleményt szabad megosztani?
14, teljesen mindegy, hogy én mit gondolok róla, mivel nem tőlem függ. Nem én vagyok a facebook tulajdonosa és nem én teremtem meg a törvényi feltételeit sem.
Szerintem egy közösségi oldal regisztrációjakor elfogadod a feltételeit, ha nem tetszik, nem regisztrálsz.
Onnantól, nekem nincs több dolgom vele.
A híres és pártatlan pofakönyv szabályzata.
A témához kapcsolódóan: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Pénzért mindent.
Semmit nem befolyásol az a választásokon, hogy Toroczkai meg bandája hülyeségeket terjeszt és az FB meg tilja. Inkább meg kellene köszönniük a Facebooknak, hogy tiltják sok baromságaikat (már amennyiben valóban tiltják), annál kevesebb ember előtt égetik le magukat.
Fura módon én nem látok semmilyen woke meg LMBTQ tartalmat, azon kívül amit a fidesz meg a zsebpártja osztogat meg, a mihasznák borzalom. Pedig nem követek semmilyen politikai oldalt, mégis elém dobálja ezeket a tartalmakat.
Üdv, egy pártfüggetlen.
#15 Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!