Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Torockai Lászlo facebook...

Torockai Lászlo facebook oldalát miért tőrlik mindig?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 08:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

10, de válaszoltam a kérdésre.

Szerintem nem elvárható egy világpiaci cégtől, hogy a magyar politikai elvárásoknak megfelelően működjön.

Szerintem, ez volt a válasz az általad feltett kérdésre.

Válaszoltam.

tegnapelőtt 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

#11 Akkor feltenném még egyszer a kérdéseket:

Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?

Megmutatnád, hol írják a Facebook feltételeiben, hogy csak woke-ista politikai véleményt szabad megosztani?

tegnapelőtt 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

12, akkor leirom mégegyszer a válaszomat a kérdésedre:

Szerintem nem elvárható egy világpiaci cégtől, hogy a magyar politikai elvárásoknak megfelelően működjön.

Szerintem, ez volt a válasz az általad feltett kérdésre.

Vagy a magyar jogrendszer változzon annyira, hogy a facebook-hoz igazodjon, vagy, ha a magyar jogrendszernek nincs ezzel gondja, akkor az emberek igazodjanak a magyar jogrendszerhez és a facebook szabályaihoz.

tegnapelőtt 11:27
 14/21 anonim ***** válasza:
51%

#13 Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?

Megmutatnád, hol írják a Facebook feltételeiben, hogy csak woke-ista politikai véleményt szabad megosztani?

tegnapelőtt 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

14, teljesen mindegy, hogy én mit gondolok róla, mivel nem tőlem függ. Nem én vagyok a facebook tulajdonosa és nem én teremtem meg a törvényi feltételeit sem.

Szerintem egy közösségi oldal regisztrációjakor elfogadod a feltételeit, ha nem tetszik, nem regisztrálsz.

Onnantól, nekem nincs több dolgom vele.

tegnapelőtt 11:35
 16/21 anonim ***** válasza:

A híres és pártatlan pofakönyv szabályzata.

A témához kapcsolódóan: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

Pénzért mindent.

tegnapelőtt 11:51
 17/21 anonim ***** válasza:
35%

Semmit nem befolyásol az a választásokon, hogy Toroczkai meg bandája hülyeségeket terjeszt és az FB meg tilja. Inkább meg kellene köszönniük a Facebooknak, hogy tiltják sok baromságaikat (már amennyiben valóban tiltják), annál kevesebb ember előtt égetik le magukat.

Fura módon én nem látok semmilyen woke meg LMBTQ tartalmat, azon kívül amit a fidesz meg a zsebpártja osztogat meg, a mihasznák borzalom. Pedig nem követek semmilyen politikai oldalt, mégis elém dobálja ezeket a tartalmakat.

Üdv, egy pártfüggetlen.

tegnapelőtt 12:00
 18/21 anonim ***** válasza:
36%
A woke kultúra és a fact checking miatt törlik mindig Toroczkai Lászlót a techcégek. Tehát nem azért mert megalapozatlan konteókat terjeszt. Ugye jót mutogattál riporterem? Üdv Siffer
tegnapelőtt 12:09
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Ideje lenne a frászbukot megszekszuálni!
tegnapelőtt 12:48
 20/21 anonim ***** válasza:
51%

#15 Szerinted az jó dolog, hogy a Facebook dönt a választások eredményéről?

tegnapelőtt 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!