Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Általában akik Trump "kereszté...

Általában akik Trump "keresztény", "konzervatív" ideálpolitikájával egyetértenek, mind fideszesek?

Figyelt kérdés

Trump eddigi 2 hete alatt teljesen felborult a világ. Egyrészt az inflációt nem állította meg, amivel kampányolt, valamint nem lett vége az ukrán háborúnak sem egy nap alatt, ahogy ígérte.

Több tízezer amerikait láncra verve, repülőkbe pakolva toloncolta ki, szerencsére Kolumbia nem engedett Trump fenyegetéseinek.

Akkor a hivatali személyzetet pár nap alatt kirúgta.

Kereskedelmi háborút hirdetett Mexikó, Kanada, Kína, az EU ellen.

Gázából kitoloncolná az ottlakókat, majd amerikai pénzen nyaralót építtetne oda.

Grönlandot meg akarja és szerintem fogja is támogatni.

A Rogán-ügy továbbra sincs terítéken, Orbán ezt sajnos nagyon benézte, nem segít a barátja.

Kiléptette az USA-t több fontosabb szervezetből is

A fontosabb pozíciókba a hozzá nem értő billiárdos haverjait ültette, pl Elon Musk, Junior Kennedy.

Várhatunk egyáltalán bármi jót ettől a nárcisztikus bűnözőtől, vagy csak abban bízhatunk, hogy 4 év alatt nem robbant ki egy újabb világháborút, s békésen át tudja majd adni a hatalmat a kormányizni alkalmas demokratáknak?

ma 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Az kimaradt, hogy továbbra is szankciókat hoz az oroszok ellen és továbbra is szállí fegyvereket ukrajnának, ezt hogy magyarázzák meg a zorbán fanok?

Tudom az istenkirály megaszonta, ezek a szankciók béke szankciók 🤣

ma 09:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Ok, mesélj arról, hogy a jobb oldal milyen jó dolgokat tett akár nalunk, akár az USA-ban. Az USA-ban meg úgy kb mindenhol van egy klimaválság, lakhatási válság, egészségügyi válság. És akkor erre az a válasz, hogy van nő meg férfi? Ez a nagy Trump-siker? Ja meg hogy szakértői kormány helyett a haveroknak odaadjuk a pozikat, kiengedjük a január 6-i bűnözőket?

Lehet a küloolitikaban nem voltak erősek Bidenék, de a gazdasagpolitikájuk jól működött. Sokkal gyorsabban kilábaltak a Covid válságból, mint Európa pl.

ma 09:26
 3/8 A kérdező kommentje:

2) EU-s szankció: rósz

Amerika szankció: lyó 😉

ma 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

"Az USA-ban meg úgy kb mindenhol van egy klimaválság, lakhatási válság, egészségügyi válság"

"Lehet a küloolitikaban nem voltak erősek Bidenék, de a gazdasagpolitikájuk jól működött"

"2) EU-s szankció: rósz

Amerika szankció: lyó 😉"

Tipikusan hozod a ballib értelmi szintet, bájos, amikor ti hivatkoztok a fideszesek agyműködésére.

Gondolkodni szoktál néha?

ma 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

#4 Megint lehetetlent vársz el tőle - mint a gondolkodás vagy logika. Látod, hogy nem megy nekik.

Milliószor leírtuk már hogy Trump nem a fideszesek elnöke, nem mi választottuk és egyáltalán nem kell hogy bármiben is egyetértsünk vele. Volt 2 lehetőség, hogy marad a demokrata vezetés és akkor tuti egyre rosszabb lesz a helyzet vagy győz Trump és akkor van esély arra, hogy vége legyen a háborúnak a szomszédunkban, ne legyen 3. világháború, ne nyomják egyre erősebben a woke ideológiát és ne növekedjen az illegális migráció.

Az esélyt megkaptuk, most rajtunk múlik hogyan tudunk élni vele. Soha nem volt kérdés - számunkra - hogy Trump nem úgy fog döntéseket hozni ahogy az nekünk jó, hanem ahogy szerinte az USA-nak lesz jó. De legalább nem hoznak majd szándékosan ellenünk szóló döntéseket amivel kifejezetten Magyarországot és a magyar kormányt akarják tönkretenni.

Mindig ez az ostoba libsi hozzáállás, hogy nekünk másoktól kell függeni és valami másik nagyhatalomnak kell alárendelődni, azt kell kiszolgálni vagy tapsolni kellene neki. Nem kell. Mi megyünk a magunk útján ahogy mi azt jónak tartjuk és elfogadjuk bárki is legyen egy másik ország választott vezetője, kormánya.

Csak hagyjanak békén minket és ne ők akarják eldönteni a magyar emberek helyett ki legyen itt kormányon és mit tegyünk az országunkban. Trumptól ez várható és a többi majd rajtunk fog múlni legalább.

ma 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Nekem szimpi Trump, de nem vagyok és nem voltam soha fideszes.
ma 10:30
 7/8 A kérdező kommentje:
4) nem én magyaráztam ki, hogy Trump szankciói miért jók, az EU-é meg miért rosszak, hanem a miniszterelnökötök. Majd évek múlva meglátjuk, mi volt hatékony s mi nem.
ma 10:33
 8/8 A kérdező kommentje:
5) sorold fel tételesen azokat a Bideni intézkedéseket, amelyekkel Magyarországot tették tönkre.
ma 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!